Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Jussit

Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ihan vaan pikkasen viiveellä... :/ Meillä oli netti ihan tööt mökillä ja kävin vaan ilahtuneesti lukemassa toivotukset, mutta vastaamaan en sillä hetkellä pystynyt ja sitten se jäi. Mut näin jälkikäteen toivon, että juhannus oli oikein oiva. ♥

   Poista
 2. Mukavaa sunnuntaita, kun tuo juhannus on vähän jo ohikin :D. Toivottavasti oli kiva juhannus :).

  Omani oli aika tylsä, kun miehellä on päivystysvuoro ja jouduimme olemaan kotona koko juhannuksen. Eilen tosin kävimme letuilla :). Perjantaina mies joutuikin illalla töihin ja mun piti jäädä vartioimaan meidän "kokkoa" jonka se oli tehnyt aikaisemmin grilliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höö, mukavaa keskiviikkoa... :D Mökillä netti takkusi ja jäi vastaamatta. :( Mut hei, tylsä aatto = normaali seuraava päivä eli ei ainakaan oo mitään morkkista tms. olotiloja. :) Joskus on hyvä ottaa ihan vaan löysästi, niin jaksaa sit joku toinen kerta juhlia. :)

   Poista
 3. http://imlacking.blogspot.fi/2012/06/kesameemi.html

  Mun blogissa ois sulle tommonen kesäaihen kysely :).

  VastaaPoista
 4. Täältä myös mukavat sunnuntain toivotukset :) Toivottavasti sun juhannus oli oikein hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täältä keskiviikon! Juhannus ei suosinut nettiä, joten tulee viiveellä kaikki toivotukset. Juu, hyvät oli jussit vaikka menikin 99% huushollatessa ja nyt veto poissa. Mites Erkin jussit, sää ja seura suosi ja silleen? :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)