Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2011

Niisk

Nyt tulee kuulkaas terkut ihan kotisohvalta eli jäi mökkeilyt väliin kiitos tän orastavan taudin. Ei tää nyt vieläkään oo innostunut puhkeemaan, mut kurkku on edelleen karhee ja olo todella flaati + nyt on jotain pientä niiskutusta ilmassa. Toi mun viikkokooma huipentui eilen, kun poikkeuksellisesti olin kotona jo neljän jälkeen ja aattelin ottaa ihan pienet tirsat jos olo vaikka hiukan kohenis. Tai en siis ees mennyt varsinaisesti tirsoille vaan sänkyyn kirjan kera, mut laitoin varoiks kellon soimaan tunnin päästä siltä varalta, että uni vie. No veihän se ja niin sikeästi, ettei mitään mielikuvaa kellon soinnista. Eikä myöskään siskolta tulleesta tekstarista. Heräsin sitten kevyet 12 tuntia myöhemmin, valot päällä, päiväpeiton päältä (sentään viltin alta) ja kirja vielä puolittain kädessä. Kerrassaan villi perjantai-ilta takana siis ja sujunee loput viikonlopusta yhtä sähäköissä merkeissä...


Mulla on pääsääntöisesti tosi hyvä vastustuskyky ja yleensä se tauti tekeekin tuloaan varsin pitkään ennen kuin puhkee (jos puhkee, kerrankin oli kurkku kaks viikkoa ihan sai-raan kipee, mut ei siitä sitten mitään kehkeytynyt) ja välillä tuntuukin, että puhkeis vaan nopsemmin, niin olis tauti jo sairastettu sen päiväkausien orastelun aikana. Mut en kyllä valita tosta vastustuskyvystä, en käsitä miten ne "alati kipeet" jatkuvasti nuhaiset ihmiset jaksaa, nuha on mulle se ihan vihoviimeinen juttu, jota en todellakaan saa sairastettua vaan siinä sivussa ja toteemalla, että "mulla on vaan vähän nuhaa". Eip. Jos mulla on nuha, niin sillon mulla on NUHA. NU-HA. N-U-H-A. Maailman pitäis sillon älytä pysähtyy ja suoda mulle kiireetön toipuminen vällyjen välissä jotain ihanaa hömpänpömppää telsusta tuijottaen. Just silmäilin illan telkkutarjontaa, mut mitään järin hääviä ei näytä olevan luvassa, PAITSI heti viideltä iki-ihana Roberto Benignin Kaunis elämä. Kaunein näkemäni elokuva, jonka kävin katsomassa leffassa kahdesti ja ostin myös kotiin omaksi. Kaunis tarina, upeat näyttelijät, onnistunut roolitus, maailman suloisin lapsinäyttelijä (harvemmin lämpenen tv-tenaville, useimmat vaan on niiiiin teennäisiä) - toimii! Tsekkaa siis ihanjustkohtaheti TV Viisi 17:00 Kaunis elämä. 

Nyt taidan noudattaa omaa ohjettani ja käydä tyhjentämässä pyykkikoneen ja sitten asettautua mukavammin tähän sohvalle Roberton ja kumppaneiden pariin. Ihan mälsää, että nyt meni mökkeilyt ja lättykestit sivu suun, iskis sit se tauti ihan kunnolla, että sais sairastettua sen alta pois. Ens viikolla vaikka ja mitä työn puitteissa ja sit ihana piiiiiiitkä viikonloppu (= vapaa perjantai) ja piiiiiitkästä aikaa Ystävistä parhain. Sillon en jumantsui oo kipeenä. Piste!

9 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin tehoparanteluita ja nauttimaan viikonlopusta. Pahuksen flunssat, ne sitten osaavat rynnätä estradille aina pahimpaan aikaan. Tosin, onko flunssalle koskaan parasta aikaa, no jaa. Paranemisiin ja nauttimisiin...:)

  VastaaPoista
 2. No älä muuta sano, ikinä ei oo hyvä hetki, mut nyt hiukan jännitän ens viikonlopun ikuisuuksia odotetun reissun puolesta. :/ No, toivotaan parasta, nyt vaakatasoon... :) Oivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi miun sairasteleva undulaatti! Otan huomenna tuon paketin mukaan töihin ja törkeästi työaikaa hyväksikäyttäen vien sen töiden lomassa postiin enkä ees häpeä työajan käyttämistä tähän, koska a. sun paketin täytyy todella nyt jo keulia kohti Turkuu b. siihen paketin vientiin postiin ei mee ku humaus tai kaks, jonka korvaan seuraavalla vessakäynnillä jättämällä kännykän pois, etten voi samalla tekstailla ja viettää hämmästyttävän pitkää aikaa weeceessä! Joten plusmiinusnolla on työantajan tappio/hyöty.

  VastaaPoista
 4. Niiiii, eihän se tauti siis vieläkään oo puhjennut, odottelee vissiin tohon maanantain 08:00:n, että voi aukasta Niagarat... :/ Niin inhoon tällasta kauhun tasapainoilua, että puhkeeko vai eikö, tartutanko vai enkö... Mur. :( Mut i-ha-naa, jos paketti saapuu pian piristämään mun ollakko vai eikö -sydroomaa. Ehkä sä vaan voit jättää huomenna vessakäynnit kokonaan väliin, niin ei taatusti oo pomo siitä pakettikeikasta mötteissään? (Tiedä sitten miten innoissaan se on sun yhtäkkiä alkaneesta pidätyskyvyttömyydestä, mut mitä sitä ei paketin puolesta tekis, eik jeh? :D)

  VastaaPoista
 5. Hops, syNdrooma. Liian vaikeita sanoja yritän näköjään käytellä... XD

  VastaaPoista
 6. Mukana paketissa on muutama pala pakuria (niissä on hieman mustaa pintaa mukana, mikä on superkamaa). Näyttää vaatimattomalta annokselta, mut kyl sä ainaki sen viikon siitä keität teetä, jos juot niinku mä yli litran päivässä :)

  Ohjeet:

  Laita kattilaan kiehumaan noin 2 litraa vettä (jos vielä lähdevettä, aina parempi). Kun vesi kiehuu, laita pakurit veteen, pienennä liesi 1-2:lle ja anna kiehua rauhassa kannen alla 15-120min. Kiehumisen aikana pakurista irtoaa kaikki lääkkeen tavoin vaikuttavat ainesosat. Keittämisen myötä vesi muuttuu lopulta aivan mustaksi. Kun väri alkaa olla kohdillaan, kaada kuppiin. Ei maistu oikeastaan miltään. Ihanaa pienen hunajanokareen kanssa. Kun otat kupillisen teetä, laita kupillinen puhdasta vettä tilalle, koska pakuri irrottaa väriä tosi kauan. Ite keitin omista ekoista paloista ehkä n. 4-5 litraa teetä. Olis irronnut vielä enemmän, mut vaihdoin palat lopulta. Niin kauan ku väriä irtoo, niin kauan asia on ok :) Säilytä jäähtynyttä teetä jääkaapissa. voi nauttia myös kylymänä, mut lämpimänä hyvempää ku lämmitää! Aina kun lämmität uudelleen, väriä irtoo aina lisää, joten anna joka kerta sen kiehuu sellainen vartti ainakin. Mikron käyttö unohda pakuria juodessa, tää pitää tehdä liedellä <3

  Jos innostut enemmän, voin pienen pientä korvausta vastaan lähettää sulle käyttövalmista pakuria. Suomesta tilattuna (voittoa tavoittelematon yritys) se maksaa 25€/150g jauhetta. Mun hintoja ei voi verrata noihin (mä pulitan 100€/g, koska ne on niin rakkaudella kerätty) ;)

  VastaaPoista
 7. Hei niin ISO kiitos!!!!!! Oon ihan sika-innoissani noista "kaarnanpaloista"!!!! Oot paras! <3 Tänään meni stressiteetä, mut huomenna pakuria, varpisti! Montaks kikkaraa siihen kahteen litraan pitää laittaa, ne kaikki vai kuis?

  VastaaPoista
 8. Ja mites toi mun aiempi kommentti oli jotenkin ennakoiva, ettei vaan ois yks testituote vähemmän mun paketissa, jos kerta jätit vessakäynnit tyystin väliin eilen... .. . :D :D

  VastaaPoista
 9. Hahaha :DD Työnantaja oli hyvin suostuvainen paketin vientiin työajalla, joten sain käydä ihan luonnon ilmoittamassa ajassa vessassa :D

  Laita vaan ne kaikki sinne! Ja keität tosiaan hiljaisella kannen alla, se muuttuu aivan sysimustaks! Ja noista paloista tulee monta monta litraa teetä :)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)