Sivut

lauantai 10. syyskuuta 2011

Eik jeh

Hellohello! Netti on jo toista (mökki-) iltaa ihan uskomattoman takkunen, kattoos ny saanko tän naputtelun maailmalle. Viikko on mennyt edelleen vallan väsyneessä tilassa, ilmeisesti vie inan enemmälti aikaa toi vrk-rytmin vaihdos. Mut oon kyllä toooosi ylpee itestäni, lipsuin vaan parina iltana nukkumaanmenoajasta ja yhtään yötä en viettänyt (ainakaan kokonaisuudessaan, kröhöm) sohvalla. Hyvä määää!

Työmatkan varrelta bongattua: toi varjo palveli ilmeisen uskollisesti vähemmän uljaaseen loppuun asti.
Torstaina kävin kamun kanssa Coffee Housessa vaihtamassa kuulumisia ja niiden ohessa tuli hörppästyä myös mansikkainen makusooda. Tää on jo askel niitä jääteejutskia kohti, niihin siis ihastuin ihastuttavassa Riiassa. Tossa Coffee Housen juomassa oli vaan jotain makusiirappia ja soodaa, mut oli se ihan kivaa vaihtelua peruslimppaan. Riiassa ne juomat oli ihanasti koristeltu hedelmillä ja kokonaisuus oli vallan näyttävä. No, toivottavasti alkais Suomeenkin rantautumaan vähän muitakin vaihtoehtoja sen ikuisen limpan ja appelsiinimehun rinnalle. (Ehkä saatoin myös siemasta karamellilaten ja hiukan haukata Caesaria, hyväää!)


Mahtavat maisemat mökkimatkalla vol. 12345.

Muuten viikko taiskin mennä pitkälti töissä ja koomaillessa, on taas kyllä niin hakusessa se mun elämä ja sen aktiivinen etsiskely. Kun nyt saisin tän kooman selätettyä, oon ollut jotenkin ihan himmeen puhki viime aikoina. :( No, viime yönä tuli ainakin nukuttua tosi hyvin ja ilmeisen kuumasti:

Ööööh? Ihan kevyeen huuruun saatu siskon kanssa toi ikkuna yön aikana?!

Kuvassa siis ikkunan sisäpuoli... XD Aamu valkeni hurmaavan aurinkoisena ja oli aikas mahtavaa pulahtaa aamu-uinnille peilityyneen ja huikaisevan kirkkaaseen järveen.


Inun meni toi horisontti vinoon, kun olin niin kirkasta ettei juur nähnyt mihin sillä puhelimella sihtaili.
Istuskelin laiturilla, nautin auringosta ja lueskelin hyvää kirjaa (Unni Lindell, Käärmeenkantaja). Ensin kolme joutsenta lensi jotain kommentoiden ohi vasuriin ja puolisen tuntii myöhemmin kaks palas hiukan vähemmän kaakattaen. Noi kolme on asustelleet täällä jo pitkään ja mun on aina jotenkin hirvee surku sitä yhtä, jos se on joku vanhapoika / -piika ja tuntee ittensä ihan kolmanneks pyöräks hengaillessaan kahden kyyhkyläisen kanssa. :( Mut ehkä ne kaikki kolme onkin jotain villei sinkkuleidei ja ne kaks kaakatti palatessaan sitä, että sillä kolmannella kävi flaksi. Eik jeh?


Sää muuttuikin sitten ihan nappia painamalla ja päästiin nauttimaan auringon ja kaatosateen kombosta. Harmi sinällään, kun olin vähän ajatellut lähteä kurkkaamaan äipän kanssa sienitilannetta. No, jos sit vaikka huomenna uudella yrityksellä. Tai ens viikonloppuna... Oon maaaailman patalaiskin ja saamattomin tapaus, sais aika pitkän ruksin vetää seinään, jos oikeesti sieltä metsästä itteni löytäisin. ;D

Mut nyt täytyy painua saunaan pesemään tää moppi. Ostin (ihan sairaan hyvää, tästä lisää myöhemmin jahka saan toimeksi kuvata putelin) hiuspuuteria ja ton aamu-uinnin jälkeen eilisine mömmöineen (puuterin lisäksi myös lakkaa) kuivunut kuontalo on, hmmmm, vähintäänkin mielenkiintoinen. Pesulle siis, ihanaa lauantain jatkoa ihan kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että pääsitte vielä uimaan, eiks ollu kylmää? En mäkään oo päässyt vielä sienimetsään. :( Hitto mullakin on puteli hiuspuuteria kaapissa mutta en oo saanut aikaiseksi käyttää sitä..

  VastaaPoista
 2. No ei se ihan linnunmaitoa ollut, sanotaanko vaikka, että virkistävää... ;) (Siskon mukaan +17.) Joo, mulla on ihan ajatuksen tasolla toi sieneily, vielä kun sais tuumasta toimeks. Kannattaa testii puuteria, mulla tukka suunnilleen triplaantu, oli kerrassaan volymisoiva efekti, jos oikein lähetään termeillä ilmaisemaan. ;D

  VastaaPoista
 3. Vähä mua alkoi naurattaa toi sun vanhapoika-joutsenanalyysi! Ehkä se kolmas on niiden 4 kesää sitten kuoriutunut poikanen, joka on liian laiska itse etsimään ruokansa, joten roikkuu sit aikuisikään asti (ja siitä ylikin) mutsin ja faijan seurassa - ne sukeltaa sille levää ja silakoita. Tai sit se on niiden au pair, joka päästää hautomisen ja poikasten vahtimisen aikana emon "toteuttamaan itseään" ja harrastamaan.

  T. Toppis, joka on liian laiska kirjautumaan ineen

  VastaaPoista
 4. Huomenta ano-Toppis! Täytyy toivoo, että se kolmas on vaan joku peräkammarin poika tai sit tosiaan modernimpi itseään toteuttava tipu, en kestä jos se on joku yksinäinen reppana. :( :(

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)