Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

Meitsi a) nukkuu b) syö c) liikkuu heikosti = d) voi huonosti

Gaaaaah! Kauhee tyhjän näytön kammo. Ihan ikuisuus viime turinoista, ei vaan oo ajatus kantanut tänne asti. Tai siis olis kai kantanut jos mulla olis ollut jotain muutakin kuin vain pelkkä pulssi. Jos lupaan, etten pariin seuraavaan (okei, ainakaan heti seuraavassa) tilityksessä ruikuta tästä totaalisesta väsymyksestä, niin saanko nyt valittaa vielä vähän? Tää viikko ollut kyllä ihan kliimaksi ton koomailun osalta, tuntuu etten oikeen oo missään vaiheessa päivää herännyt kunnolla. Oon kyllä toisaalta taas nukkunutkin perinteisen huonosti ja pitkälti siellä sohvalla. Eilen tein taas pyhiä päätöksiä ja YRITÄN jatkossa nukkua hiukan enempi ja useemmin siellä makkarin puolella. Jotenkin sain ton ajatuksen iskostettua takaraivoon siinä määrin hyvästi, että heräsin viime yönä pari kertaa onnittelemaan itteeni siitä, että a) nukuin hyvin, b) olin mennyt ajoissa nukkumaan ja c) suoritin uneni sängyssä. Lähdettiin ex tempore mökille eilen siskon kanssa ja oltiin täällä joskus kympiltä. Sippasin poikkeuksellisesti jo inan ennen siskoa ja nukuin ihan älyttömän hyvin. Tästä se lähtee? 


Aamu alkoi kerrassaan reippaasti aamu-uinnilla ja siitä olikin hyvä siirtyä viettämään villasukkapäivää takkatulen ääreen. Ihan uskomattoman ihana päivä, aivan mahtava ilma!! Niin kuulasta ja kaunista ja älyttömän tyyntä. Se keihäshän toki piti tapittaa, mut sit painuttiin pihalle mölkylle. Ei ehditty heittelemään kuin kaks kierrosta, kun porukat kurvas paikalle ja meille tuli hoppu saada kapulat alta pois. (BTW: Voitin kummallakin kerralla. :D)

Mohhohhohhohhoo... Siskon heitto ja kaatuu muutakin kuin yks numeropalikka.
Oli kyllä ihan huippukaunista ja mieli lepäs vallan stressaavan viikon jälkeen. Oon ollut ihan turistina omassa kämpässä eli käynyt vaan koomailemassa siellä sohvalla ja kämppä on ihan järkky läävä. Mut onneks mulla nyt alkoi tää uus ehompi elo, niin marttailen varmaan kämpän kuntoon heti maanantaina! Ööö, eiku meenkin tutustumaan entisen työkamun jälkikasvuun maanantaina. No jos sit tiistaina. Eiku sillon on kynsihuolto. No, enköhän mä keskiviikollekin saa kehitettyä jotain tähdellisempää, mut jos vaikka en, niin sillon vois hiukan siivoilla ennen kun ne villakoirat alkaa ite trimmaamaan itteään. 

Ruusunmarjametsä
Paitsi että unet on jääneet vähälle ja ulkoilu ihan olemattomalle, oon onnistunut apehtimaan ihan poikkeuksellisen huonosti. Kaikenlaisia herkkuja, eineksiä ja hiilaria, siinä on vihreet ja tuoreet ollut vähissä. Eväätkin on jääneet ihan aneemisiks ja ykskin päivä nautin lounaaksi pussia pussilla eli pussipuuroa pussimehukeitolla. Nams! Kateellisena kuolasin torstaina, kun oltiin asiakkaalla kylässä ja lounastettiin heitin ruokalassa. Oli melkoisen monta sorttia tarjolla ja itse päädyin rakentelemaan ihan älyhyvän Cesarin - kelpais moinen palvelu omaankin työpäivään. On jotenkin aina niin ylivoimaista miettiä, saati tehdä, ne eväät edellisenä iltana ja sit päädyn aina aamupaniikissa tähyilemään neuvottomana tyhjään jääkaappiin. 

Tolla kurrellakin pelaa lounaspalvelu paremmin - siskon tarjoamilla pähkinöillä kelpaa herkutella.
Noi mun aamut on muutenkin ihan oma lukunsa. Olin ammoin ihan törkee myöhästelijä, mutta sitten onnistuin jotenkin hetkellisesti kitkemään sen huonon tavan. No, nyt se on jälleen nostanut päätään enkä tunnu pääsevän enää ollenkaan töihin ennen kasia. Tai ees kasiks. Pari ekaa vuotta olin niin särmänä paikalla viimeistään 7:45, toisinaan jo seiskalta, mutta sitten se homma jotenkin lipsui lapasesta tyystin. Oon aamuisin jotenkin niin tillintallin, etten vaan kertakaikkiaan käynnisty ja sit viimeistään hyydyn aamupalan ja lehden ääreen. Busseilevana yksilönä oon valitettavan riippuvainen muiden aikatauluista, jolloin minuutinkin viivästys kaataa koko homman ja sit taas oonkin yhtäkkiä 40 minuuttia myöhässä. Ihan peestä, räyh. Mun mielestä on todella epäkohteliasta olla (jatkuvasti) myöhässä vaikka meillä näennäisen liukuva työaika onkin. Toki paikkaan vajeen aina toisesta päästä, mut olis se nyt ihan fiksua löytää paikalle suunnilleen samoihin aikoihin kuin kaikki muutkin. No, ehkä toi uus elo ja pidennetyt yöunet tois ratkaisun tähänkin. I wish.

Sieltä se syys saapuupi.


Juups, nyt taidan tehdä radikaalin liikkeen ja painua tän kurssin muutoksen myötä kirjan kera peiton alle. Ennen yhtätöista!!! Viikonloppuna! OMG! Tää on mulle way willinpää kuin jotkut aamuun asti jatkuvat pippalot. ;D

Tyyntä illan jatkoa ja levollisia unia, etenkin mulle! :)

Hei mahtavuutta: Uus lukija, tervetuloa I'm Lacking! :)

2 kommenttia:

 1. Ehana ehana ehana postaus!!!!!!! Oooooo!!! :) <3

  Toi mökkikuvaus kuulosti niin herkulta, että ois aika herkkuu olla kans tuollaisella mökillä! Mieki tahon mökin! Vaik jonkun koirankopin! Tai sit käyn kippaamassa naapurin veneen tuolla satamassa nurin ja muutan talveks sen alle! Voisin pitää spurguille tuparit! Huomaatko, hieman huutomerkkejä!!!!! Yleisön pyynnöstä huolimatta vielä muutama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUUTOMERKKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mölkky on kivaa, paitsi ku mulla se on invamölkkyä ku oikea käsi ei ruleta.

  Mulla oli kello tänä aamuna soimassa klo 8.00! Sunnuntaina! Koska huomenna pitää olla tikkana pystyssä jo 6 :)

  VastaaPoista
 2. Kiva jos kelpas, oli kyllä sellanen fiilis, että kuka hitto jaksaa lukea tota mun rutinaa itseaiheutetusta vrkrytmin vääristymästä, mut oishan mun pitänyt tietää että voin luottaa mun mussuun. :) Mökillä on eri herkkuu, voisin hengailla täällä ihan pysyvästi, ihan mahtavaa todellisuuspakoa.

  Invamölkkyy se on mullakin - on toi sihti siinä määrin hyvä, että voisin samoin tein heittää vasurilla. :D

  OMG, joko nyt alkaa työt vai onks eka se reissu? Vai oliks joku reissu vai keksinks sen ite?

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)