Sivut

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Puuteria pönttöön

Uuuuh! Siellä on taas ihan mahtava sää! Otin kunnon satsin D-vitamiinia laiturilla ja nyt pitäis pian siirtyä keittiön puolelle kokkaamaan apetta perheelle. Hiukan vielä arvoitus mitä, mut eiköhän tuolta jotain grilliin päädy. Sit vois vaikka vähän pelailla pingistä tai ehkä tsekataan siskon kanssa kuka on tän viikonlopun mölkkymestari. (Mähän siis olin viimeks. :D)

Nyt siis ihan pikamoi ja parin tuotevinkin merkeissä. Ostin (siis ihan itse, ei oo mistään saatuja) pari uutta tukkajutskia aiemmin viikolla ja parin testikerran jälkeen molemmat vaikuttaa tosi hyviltä. Pätkäsin tukan tovi sitten aika paljon lyhyemmäksi ja ilmeni tarvetta lyhyemmän tukan muotoilutuotteelle. No, toi got2b:n putty on ihan oivallinen tukituote pohjaan eli sitä rutistellaan pyyhekuivaan tukkaan ja sit föönillä perässä.
Mökillä en juur jaksa tukan kanssa näprätä eikä täällä oo fööniäkään, mutta ihan kivasti toi näköjään kannusti sitä luontaista taipuisuutta, kun aamu-uinnin jälkeen sitä pyyhekuivaan kuontaloon rutistelin.

Toinen hankinta oli saman merkin hiuspuuteri ja se oli todella positiivinen yllätys. Mulla on ihan turhan paksu tukka eli sen volymisoimiseen (ah, miten hyvää suomea) vaaditaan melko paljon forssia (taas), että oikeesti näkee jotain vaikutuksia. No, ripsasin tota ekan kerran aamulla vahattuun ja lakattuun päähän (siis testin illalla aamulla laitettuun tukkaan) ja tää moppi suorastaan triplaantui! Seuraavana aamuna nukuin tyylikkäästi pommiin enkä ehtinyt suorittaa kuin ruumissuihkun (kaverilta pöllitty termi = pestään vain kroppa, ei tukkaa), mutta pieni lisäkierros puuteria teki tukasta ihan inhimillisen. Mut siis ok:n katsoa, ei koskea, rupes jo olemaan aika kähmänen sen iltaisen testikerroksen ja seuraavan aamun apua-apua-ripottelun jälkeen.Tuoksu tossa ei oo ollenkaan mun mieleen, mutta ei se onneks (ainakaan mun mielestä) jäänyt sen ihmeemmin ympärille leijumaan. Vähän täytyy vielä treenata sitä ripottelua, mutta ainakin nää pari ekaa yritystä toi kivasti lisää buustia. Tästä löytyy myös joku mattaversio, sen voisin vaikka ottaa käsilaukkukappaleeks totaalisen lässähtämisen varalle. Hintaa näillä oli joku seitsemisen euroa, se putty vaikuttaa aikas riittoisalta, tosta puuterista ei pysty sanomaan, kun on niin kevyttä, että purkki tuntuu olevan tyhjää täynnä. Mut kannattaa testiä, jos kaipaa lyhyempään hiukseen taustatukea (putty) ja minkä pituiseen tahansa tuuheutta ja "nostetta" (puuteri). Hitusen kähmäseksi se pää tosta puuterista jää eli tuntee kyllä, että päässä on muotoilutuotetta, mutta harvoinpa ne täysin "tunnottomia" onkaan.

Mut nyt jääkaapin ääreen ihmettelemään menyytä, suloista sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla blogissasi :) Tulen paremmalla ajalla lueskelemaan enemmän.

    VastaaPoista
  2. Oi kivaa, tattis vastavierailusta ja tervetuloa toistekin! :) Perehdyn sunkin turinoihin vielä tarkemmin paremmalla ajalla!

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)