Sivut

torstai 11. elokuuta 2011

Uuuh, sängyssä!

Phoh... Näköjään hiipui heti bloggailutahti, kun alkoi arjen mahti. No, jos sitten sitä laatua määrän sijaan, phahhah, juu vissiin. :D Ei mulla itse asiassa nytkään mitään asiaa oo, mut tekipähän vaan mieli naputella. Nyt on aika ihana hetki, koska on torstai eli huomenna perjantai ja viiiiiikoooonlooooppuuu! On sitä ootettukin. 

No okei, ehkä tää töihinpaluu nyt ei ollut ihan niiiiiin kamalaa, ku pelkäsin. Johtuu toki pitkälti siitäkin, että suurin osa muutakin maailmaa on ollut lomalla ja tää viikko tuntuu vielä olevan vähän käynnistelyä. On se hyvä hiukan virittäytyä, syksystä tulossa entistäkin melkoisempi eli hommaa pukkaa pian kahta kauheemmin vaiks tuntimäärä onkin vuorokaudessa vakio. Sitten varmaan sippaankin bussiin totaalisesti, tänään vaan pilkin viimisen vartin ja lähipenkeistä tuli myötätuntoista katsetta aina kun sain simmuu auki ja harittavan katseen jonnekin kohdistettua. Ei ees auttanut, että oli kirja mukana, tuli uni silti. Mut ei ollut kirjan vika, se on ihan hyvä: Chris Jordanin Vallanpitäjät, jonka nappasin viime viikonloppuna marketista bussilukemiseks. Ihan katu-uskottava, vaiks onkin joku Harlekiini-julkaisu. Raastavaa vaan on, että tossa on ihan simoiso fontti, joka hyppii silmille. Lisäksi kummaa on ettei missään näy kirjan alkuperäistä nimeä. Tykkään aina katsoa mikä kirjailijan mielestä oli kirjan nimi eli onko suomennos ollut hyvä vai huti. No, tosta en löytänyt alkuperäistä nimeä mistään eli tiedä sitten mitä toi on mahtanut olla enkuksi. :( Mut enihou siis eri sujuvasti etenevä opus ja just sopivan kevyt bussilukeminen.

Eilen piipahdin kamun luona kylässä ihastelemassa heitin poitsun just löytynyttä kävelytaitoa. Oli hää niin söpö! Askel vei siinä määrin vauhdikkaasti, että allekirjoittaneella oli suuria vaikeuksia pysyä perässä. (No okei, ei siinä kauheesti tarvi spurtata että saa meitsin karistettua...) Hää ei vielä varsinaisesti rupattele, mut kommentoi kaikkea öh, öh ja osoitus sormella -metodilla. Asiaa tuntui olevan, se öh, öh kuultiin illan aikana aika monesti. <3 Ehkä pukkaa taas pientä vauvafiiveriä...

Muuten tähän viikkoon ei sen ihmeempää oo mahtunutkaan, oon yrittänyt käynnistellä tätä arkeen paluuta melko lepposasti, ei kato poltella sitä kynttilää kummastakin päästä eli ollaan pitkälti tekemättä yhtikäs mitään. Huomenna pitäis suunnata mökille, oon aika rikki, kun sitten tulee kuukauden tauko, kun on seuraaviin viikonloppuihin siunaantunut reissua, rapukestiä ja mökkikyläilyä. Sain tossa lomalla niin hyvän mökkimoodin päälle (siis oman mökin moodin), että voisin vietellä siellä sitä todellisuuspakoa useemminkin.

Nö jöö, ei mulla sit vissiin tän ihmeempiä, johan tässä tulikin jaariteltua. Toiveikasta torstain jatkoa ja ihan mahtia lähestyvää viikonloppua!!! :)

Aijuu: Nukuin viimeyönä poikkeuksellisesti sängyssä (enkä tässä sohvalla). Uuuh!

7 kommenttia:

 1. Nyt sit siel mökillä nostelet tukkia ja pyörität saunan takaa lantakasan alta löytyvän traktorin rengasta, ni johan taas jaksat! Usko mua, liikunta piristää :)

  VastaaPoista
 2. :D Pakko jaksaa :D Ai että ku asuisit lähempänä!!
  Olisin ihan varma, et tultais huipusti juttuun :DD

  VastaaPoista
 3. No aijaaaaaaa!!!!!! Veikkaan, että Urho ois meikän partsin alla parkissa aika usein... :) Luen aina ihan kateudella, kun oot käynyt ystävän A, B tai C luona, mä haluuuuun olla neiti X, muuta Turkuun!!! :D

  VastaaPoista
 4. Jos motarilla saa tehdä U-käännöksen silloin, kun viitoissa lukee Turku 10, se pitää mut loitolla ;) Ai möhömaha sentään, kyllä meidän pitää salee joskus nähä!!!!! :) Tavataa vaik puolivälissä, eli se tekee... ööö... tossa Luumäellä ;)

  VastaaPoista
 5. No nii-i! Luumäki kuulostaa, ööö, viehkeältä ja eksoottiselta kohteelta... :D

  VastaaPoista
 6. No se on, kävin tänään just siellä mopoilemassa :) Jos ajat 40km/h, niin Luumäen keskusta on ohitettu 2,5 sekunnissa!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)