Sivut

lauantai 13. elokuuta 2011

attuU

Ooooo, syksy on täällä!!!! Ihan jumalainen päivä, eka auvoista arskaa, mut kuitenkin pienellä kirpeydellä höystettynä ja nyt vallankin syksyinen sää. Love it. <3 Voi kun saatais nauttia kauniista syksystä ja voi kun mäkin jalkautuisin ulos asti nauttimaan siitä enkä vaan tiirailis sohvalta, että siellä taitaa olla ihan nättiä... Ens viikolla täytyy kyllä suorittaa joku puistopiipahdus tms., tältä viikolta ulkoilut totaalisen nolla, ihmekös jos oonkin ollut vähän unelias... Tarkoitus olis myös suoriutua salille ja aloittaa kaiken kaikkiaan uus ja nuhteeton elo - sen varjolla voikin taas nyt herkutella, kun maanantaina kaikki muuttuu. Jeah... Mut jos oikeesti ees vähän? Uus syksy ja uudet kujeet? Mulla on edelleen ihan järkyttävä kämppäkuume, tahdon jotain UUTTA! (Ei sen niin väliä mitä, kunhan on UUTTA...) Tulevina viikonloppuina on kaikenlaista kivaa tiedossa, mut voishan sitä kehitellä viikollekin jotain extraa. Se on vaan niin pelottavaa miten taas solahdin tohon arkimoodiin enkä saanut töiden jälkeen tehtyä juurikaan mitään (paitsi torstaina ylitöitä, väy). Tässä olis taas sen parisuhteen paikka, yhdessä sitä ehkä saisikin jotain aikaseks tai ainakaan ei nöhväis siellä sohvalla yksin. Oon niin hitsin huono saamaan mitään toimeksi ja ihan ylihuono lähtemään yksin minnekään. Sehän se mulla olikin tän blogin alkuajatuksena, että ylös sieltä sohvalta ja ihmisten ilmoille, mutta enpä juuri oo saanut itekseni aktivoiduttua. :( Mut jos nyt sitten elokuun puolivälin lupauksena (vrt. uuden vuoden lupaus) lupaan (yrittää!) kammeta itteni useammin sohvannurkasta ylös ja haistella syksyn tuulia. Tsemppipeukkuja tänne jookos... :)

Onkohan toi pääsisäänkäynti vai itäsiiven exitti?

Ei vaan, nyt taidan siirtyä keittiön puolelle kokkaamaan perheelle ilta-apetta. Testasin muuten sitä Perheleipureiden Karppista, mutta ei se kyllä ollut järin hääviä mun mielestä. Eilen tein lämpimiä voikkareita ja hyvin se toimi tuorejuuston, oliivirenkaiden, aurinkokuivatun tomaatin ja juustoraasteen alla, mutta siellä olis mennyt kengänpohjakin ihan täydestä. Tänään paahdoin sitä päivälliselle, mut sellaisenaan tuorejuuston kanssa se ei kyllä ollut mitään kovin maukasta. Ei nyt pahaakaan, mutta ei kyllä melkoisen tyyriin hintansa väärti. Ennemmin vedän kyllä vaikka mantelileipää ja totaaliseen leivänhimoon sitten sitä ehtaa itteään hiilareiden kera. Mut makuasia toki, voi jonkun mielestä olla ihan huippua! :) Hienoa kuitenkin, että vähähiilarisia vaihtoehtoja kehitellään ja on tarjolla, vielä kun niitä saisi normiversioiden hinnalla...

Mut juu, köökin puolelle siis, listalla (vaihteeks taas, ne vaan on mökkioloissa niin näppäriä) täytetyt paprikat ja ehkä hiukan makkaraa, kun joku söi eilen töissä lounaalla ja mun rupes tekee hirveesti mieli (nitraattia). Tjoo, tulikin kauhee nälkä, kohti jääkaappia siis! Leppoisaa lauantain jatkoa, kannattaa syynästä kympiltä YLE:ltä Kova laki Lontoo, se on hyvä!

Hopeinen kuu loi eilen järvelle siltaa.5 kommenttia:

 1. Sikamakee toi vika kuva!! OOoooww!! Muuta tännepäin Suamee ;)

  VastaaPoista
 2. Siellä on taas ihan upee kuutamo ja silta, eilen oli tosin hianompi, kun oli noi romanttiset pilvenriekaleet eessä. Ja ihan simopaljon tähtiä! Ja ihana syksyinen tuuli!!! Tahtoo ulos!

  En muuten oo vieläkään ihan vissi missä tarkalleen ottaen se sinnepäin Suami on, et en ihan ykkösellä uskalla sitä muuttoo luvata, kakkosella sit ehkä... :D

  VastaaPoista
 3. Syksy on niiiiin ihana :)

  http://labenoname.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Se on niinkö täällä kaakossa :) Laita muuten mulle sun sähköpostiosoite kommenttina (en julkaise), jotta voin sit sendii sulle mun adressin ni voit sit sendii mulle se podin :)

  VastaaPoista
 5. Laura: Niiiiiiiin on! Ihan mun lemppari! <3

  Toppis: No toihan selkeytti, laitan muuttoilmoituksen vetämään! Ei onneks kovin säätöä, sendaa, ni voin sendii, ni voit sendii... :D Laitan just!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)