Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2011

PMS

On tää kyllä niin karmee oireyhtymä, en käsitä miten tähän ei oo jo keksitty hoitoa. Olo on ihan hirvee, kauhee elin otsassa, maha kramppaa ja päätä särkee. Pienikin vastoinkäyminen (esim. että joku ei ykkösellä kuule mitä sanot, tai että huomiset lounaseväät ei valmistu itekseen) tuntuu ihan ylivoimaiselta. Yöunet tietää menettäneensä jo valmiiksi, luvassa on suurta tuskailua ja hikistä pyörimistä. Olo on ihan turvonnut ja tuskanhiki kohoaa otsalle vaikkei edes tee mitään. Siis taas niin kaikennielevä PMS, eiks tähän PostMökkiSyndroomaan todellakaan oon lääkettä??! Kotona ollut vasta reilun tunnin ja jo hirveet vieroitusoireet päällä. Todellisuuspakoinen lillunta on ohi ja huomenna täytyy taas laittaa kello käteen, kännyyn äänet ja suunnata töihin. Yöks.

Moottoritie oli vaaleanpunainen.
No jöö, eipä siitä sen enempää, ei se kitisemällä muuks muutu. Nyt koitan käydä vääntämässä ne eväät, kun ei se salaatti kerta ite pilkkonut itseään. Vois kerrankin pyrkiä vaakatasoon ennen puoltayötä, jos vaikka sais tätä rytmiä inan oikaistua. Mahd. leppoisaa alkavaa viikkoa itse kullekin, toivottavasti se on sitä mullekin...


Kaikki Flow:n kävijät tuntuvat ylistävän ko. neitoa, joten pitihän munkin tukkia tää aukko sivistyksessäni... Sujuvaa on, lisää: http://www.jmonae.com/album/the-archandroid-1/ . Bye, bye, bye, bye...
Don't you cry when I say goodbye...

Edit 15082011: Jotta ei jää epäselväksi, niin mun PMS oli tässä tapauksessa siis PostMökkiSyndrooma, hormonaalisesta avautumisesta ei (tällä kertaa) ollut kyse... :)

10 kommenttia:

 1. Heh,yks tuttu vastikään sanoi kyselleensä luontaistuoteliikkeestä helpotuksia PMS:n. Sieltä oli tökätty käteen esite jostain napista, joka kiinnitetään pikkareihi.. Kuulemma auttaa ja helpottaa, mut kuulostaa.. hmmm.. Käypas kysy :)

  https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/8485/mn8-terapeuttinen-magneetti tais olla tuo

  VastaaPoista
 2. Tulin tutustumaan tuolta Jonesin blogin kautta :D

  VastaaPoista
 3. Jaunde: Kaikkee ne keksii... Mut auttaiskohan toi mun PostMökkiSyndroomaan, josta mun PMS:ssä oli kyse? :D

  Minä: Kiva kun kävit, tervetuloa toistekin! :)

  VastaaPoista
 4. Voi mun pieni vaaleanpunainen possunpoika <3 Joko on body tuunauksessa? :D Odotan sitä badly :D

  VastaaPoista
 5. Mulla onkin oikeia pms, ei mikään mökki-sellainen. Ehkä voit muuttaa johonkin mökkiin? ;D

  VastaaPoista
 6. Auttaa siihen, etkö lukenut esitettä..? Siihenhän se oli tarkotettu ;) Nappi kuin nappi housuissa auttaa aina.. :0

  VastaaPoista
 7. Toppis: Voi mun vauvanvaaleansininen maantiekiitäjä? <3 Hitsi, kun en tänään tullut keskustan kautta kotiin ja huomennakin taitaa jäädä keskusta välistä, mut keskiviikkona niin käyn sen hankkimassa eli hyvässä lykyssä saat sen vielä tällä viikolla! Hyvää hei kannattaa odottaa... :D

  Fcookie: Joo, totaalinen mökkiytyminen passais mulle. :D Voi himpu, mun on onneks enempi henkistä laatua, oisko noista Jaunden vinkkaamista napeista apua?

  Jaunde: No ei taida olla vaivaa, johon noi ei tepsis. Onneks siinä mainittiin etteivät hälytä turvatarkastuksessa, vois siinä virkailijan ilme vähän värähtää, kun alkkarista kaiveltais parit napit... XD

  VastaaPoista
 8. Jeah!! Ja sit joku sellai tuunaus, mikä kertoo just susta ;) En koskaan pese niitä vaan ne menee kuvaussession jälkeen aarrearkkuun, missä on muutkin arvoesineet, kuten 30cm:n Vapaudenpatsas, pikkuveljen lapsena tekemä wc-kyltti sekä joulukortteja, joita en uskalla heittää pois, koska joku niiden lähettäjistä voi joskus haluta nähdä ne.

  VastaaPoista
 9. Täytyy siis tehdä semmonen BB-henkinen, jossa on vaan yks iso silmä. :D Niii, ei kannata pestä jos se mun tussi ei oo permanenttia. Ehkä vähän repesin tota korttijuttua, omat on tallessa samasta syystä (ja ehkä mä vähän välillä herkistelen joitain niistä). <3 Mut eiks sen bodyn pitänyt päätyä kehyksiin seinälle???

  VastaaPoista
 10. Joo, mä laitan ne kehyksiin ja kuvan sit logiin! :)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)