Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mun ihka eka

Testailen taas tätä kännybloggausta, kun mun unet loppui jostain syystä jo tovi sitten, enkä saa konetta käyntiin herättämättä koko mökkiä... Viimeks testaillessa oli muistaakseni jotain haasteita kuvien asemoinnin kanssa, katotaan josko nyt onnais paremmin. 

Ei kyllä tää nyt vieläkin on jossain määrin ylivoimaista, paitsi jos tää asemoituu sittenkin kivasti, eikä silleen kuin miltä aluks vaikuttaa. Hirveen kätevää kyllä herätä puol kuudelta vapaapäivänä, ehtii esimerkiks latailemaan useammankin kuvankäsittelyjutskin puhelimeensa ja tekaisemaan yhdellä niistä tollasen kollaasin. Siinä ehtii myös löytää kännyn omasta kuvankäsittelystä sellaisen toiminnon, jonka on kuvitellut tyystin uupuvan tän reilun puolen vuoden omistussuhteen ajan. Samalla voi kuunnella, kun joku tintti konsertoi täysin palkein ikkunan takana ja sisko tuhisee toisella puolella huonetta.

Vähän tää on kyllä vielä arpomista tän appsin kanssa, äsken se päätti että mehän niin keskitetään tää teksti kuvan jälkeen halusit tai et, eli et. Sain se vahingossa pois, mut tuskin onnistuu enää tokan kuvan jälkeen... Testataan silti, pitää toi onnistumisenilo jotenkin kumota.

Ei nyt takerruta siihen, että noi kuvat on himpun verran erilaisia, meitsi on kuiteski noviisi. Mitä tulee tohon alempaan kuvakomboon, niin räpsäsin ton vihreevoittoisen just ennen kuin sammuin jumalaisille tunnin pihatirsoille. Jäi Räsäsen Päivin uskonahdistukset vielä arvoitukseks, kun sippasin ennen kuin ehdin lehteä ees avata. Oli kyllä niin suloista nukahtaa viltteihin kääriytyneenä auringonpaisteeseen, kun kimalaiset surisi sinivuokoissa ja linnut luritteli puissa. Parasta.

(Hehei, mä sain melko tiedostetusti sen keskityksen edellisestä kappaleesta veke, jeij!) Eilen päästiin ekaa kertaa tänä kesänä saunasta ja laiturista uimaan, kun iskä ja sisko operoi laiturin paikalleen. Oli aikas hyvä fiilis, muista millon viimeks saunonut. Mä en niin kaupunkisaunasta perusta, sauna on kunnon sauna vasta, kun siitä pääsee uimaan. Kai se muutenkin menettelee, mut eipä oo itekseen tullut hommattua mitään saunavuoroa. Viime kesänä jäi saunonnat tosi vähille ja laituri tyystin laittamatta porukoiden kropparemonttien takia, täytyy tänä kesänä rypee sit edellisenkin edestä.

Nyt täällä alkaa muutkin heräilemään, järveen siis. Verhojen raosta suoritetun kurkinnan perusteella näyttäis olevan aika huikee päivä luvassa - just passeli pingiskauden korkkaukseen!


Vähän jänskättää... Kaikki mun ihka ekan virallisen kännypostauksen kummalliset asemoinnit menee sit mun piikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)