Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Auttakee

... Ja edelliseen postaukseen liittyen... 

- Siinä pisteessä, että postaan kahdesti päivässä... :D

No mutku tuli hirmutärkeetä asiaa. Tai siis kyssäri:
Mun poskipuna/aurinkopuuteri vetelee jossain määrin viimeisiään (no en nyt tiiä...) ja nyt olis tarvetta uudelle. Mut onks millään sarjalla tollasta komboa, tota kyseistä ei vissiin enää tehdä? Oon pari kosmetiikkaosastoa haahuillut läpi, mutta ei oo osunut tota / vastaavaa silmään. Ois hirveen näpsä, kun ois molemmat samassa eikä haittais, että sais ikään kuin kaks yhden hinnalla. Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan!

Samaan syssyyn voi vinkata hyvästä hiuslakasta. Pätkäsin tätä moppia aika roimasti ja nyt hän tuntuis vaativan hiukan tuhdimpaa pitoa kuin edeltäjänsä. Joku hyvällä pidolla ja tuoksulla varustettu ois kiva, mut sellanen, että lopputulos ei kuitenkaan oo mikään rapsakka. Ennemmin sieltä marketti- kuin kampaamopuolelta, jos saa toivoa. Kiitos. :)Ja kun nyt kysellään, niin sopii kertoo myös, että kun toi on tänään lauantaina julkaistu horoskooppi, niin saapuuko se kaipaamani (?) selkeys tänä, vai tulevana viikonloppuna? Ei oo vielä näkynyt. Hmph.

  

6 kommenttia:

 1. http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Flushed-Compact
  Tämä tuli mieleen, ei kylläkään oo omakohtaista kokemusta. Oma aurinkopuuteri on vuodelta miekka ja kypärä, joten ehkä tuo UD pitäs tilata itekin :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, elättelinkin toiveita, että voin luottaa teikäläisen apuun. :) Voi kun toi vaikuttaa houkuttelevan lupaavalta, hitsi kun pääsis jossain testaamaan sävyä ihan livenä. Ei ois kyllä pitänyt kurkata tonne ollenkaan, saattaa koriin eksyä jotain muutakin kuin se puuteri... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis ehottomasti kannattaa vielä liittyä postituslistalle, niin repeää liitoksistaan aina kun tulee joku ohittamaton supertarjous, esim kaikki -15% viikonlopun ajan... Ja sit on vaan pakko tilata, kaikkea :D

   Poista
  2. Sovitaan, että mä en nähnyt tätä kommenttia... EnenenenEn! ;D

   Poista
  3. Eiiiiiih, mun täytyy nyt jotenkin psyykata, että koriin päätyy vaan sen puna/puuteri, gaaaah....

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)