Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Iih

Nyt pitäis olla kiivaasti imuroimassa, joten tää blogi alkoi kummasti vetää magneetin lailla puoleensa... Mut pakko tulla hihkumaan muutenkin, niiiin kiva pääsiäinen luvassa! Ja niiiin tarpeen, toi saikkukaranteeni tarjos sitä omaa laatuaikaa liiankin kanssa. Eilen käynnistin tän torstaisen talviloman väkertelemällä vielä akuuteimpia työjutskeja puolenyön tienoilla - oli ihana fiilis herätä puol kympiltä sohvalta ja todeta, että niin tosiaan, mullahan oli ne pari työjuttua. Uuh. Mut oli kyllä niin ihana nukahtaa siihen sohvalle, kattelin hömppää koneelta ja se on niin parasta, kun ne äänet alkaa haipua taustalle ja silmät vaan painuu väkisin kiinni. Voi vetäistä vilttiä vähän tiiviimmin ympärille ja vaan upota. Se pulahdus todellisuuteen olikin sit tosiaan vähän karumpi, mut oli kyllä sen arvoista.
Mut siis se mun iiiih-kiva pääsiäinen... Oon buukannut nää pari päivää aika täpölle, alkoi jo olla pientä tuplabuukkaustakin ilmassa, mut eiköhän nää tästä lutviudu. Tänään käyn kutittelemassa hymyjä yhdestä nuoremmasta herrasta päivällä ja illaks saan vähän vanhemman herran luokseni Ystävistä parhaimman muodossa. Parasta! Huomenna ois eka luvassa laatuaikaa kummipoitsun parissa ja illaks grillailemaan toisille kamuille. Huippua! Lauantaina sit suunta kohti mökkiä ja grilli- + saunakauden starttia, uintikausi korkattiinkin jo viimeks. Ihanaa!Viikko on muutenkin ollut kiva, kun tiistaina pääsin taas räkättämään kasvolihakset kramppiin Kiviä taskussa -vierailuesityksen muodossa. Kyllä ne pojat vaan jaksaa, oon nähnyt ton nyt kolmesti ja vieläkin jaksoi hirnua ja hakata kätensä kipeiksi. Jos vaan suinkin tulee joskus tilaisuus, niin käy nauramassa! Ja kun nyt vinkkaillaan, niin Parasta ennen -vierailuesitykseen Turun kaupunginteatterissa näyttäis vielä olevan lippuja, on todella hauska, suosittelen! 
Ja kun nyt mehutellaan kivoja juttuja, niin kuvissa vilahteleva Tårgetin brunssi ei ollut ollenkaan huono kokemus viime sunnuntaina. Meinas osoittautua hiukka haasteelliseks koko brunssi, kun erinäisiin paikkoihin yritettiin, mutta olivat täynnä tai tarjoilivat brunssia vain lauantaisin. No, onneks näin, niin tuli testattua toi. Tosi kivat ja ihanan väljät tilat ja ruoassa ei tosiaan moittimista, täytyy piipahtaa ihan suunnitelmallisesti toistekin.

Mut nyt on kyllä pakko hiukan heilauttaa sitä imuria ettei YP saa jotain pölykeuhkoa. Sit torilta lounastarpeet ja kamun luo lounassalaatille, nuori herra tilas kukkakaalia ja bataattia. 

  

2 kommenttia:

 1. Mahtavia suunnitelmia! Toivottavasti Turussa(tai missä nyt sitten sijaitsetkaan pääsiäisenä) on ollut yhtä kaunis päivä mitä täällä uudellamaalla tänään.
  Kivaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sijaitsen Säkylän Pyhäjärven rannalla, tultiin mökille tänään. Keli oli juu huikea ja samanmoista ilmeisesti (toivottavasti) luvassa lähipäivinäkin. Oikein oivia ja aurinkoisia pyhien jatkoja sinnekin! :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)