Sivut

torstai 17. marraskuuta 2011

Vilttiketjussa

Tiddiditiddididii! Torrrrrrstai! Ja sen myötä huomenna perrrrrjantai! Vähänks oon häpi! :) Tää viikko on mennyt ihan simonopeesti, pitkälti varmaan maaaaailman mainioimman maanantain ansiosta. Huomenna mökille (jep, mä en vaan saa siitä tarpeekseni) ja ansaittua lepoa. Ja parhaassa seurassa: bongasin muutama viikko sitten Hemtexistä maailman pehmeimmän viltin, jonka pitkin hampain jätin sinne. Ajattelin, että on mulla noita vilttejä, ei raaski taas ostaa yhtä. Mut en vaan mitenkään päässyt siitä viltistä yli ja nyt oon pari viikonloppua marissut mökillä, kun siihen olis ollut just ihana kietoutuu. No, eilen sitten loppui itsekuri lopullisesti ja kävin kotiuttamassa viltin. Tai siis kaksi. Pakkohan mun oli ottaa toinenkin, kun sit oisin taas kitissyt pari viikkoa miks mulla ei oo kotonakin tollasta vilttiä ja siinä vaiheessa, kun oisin mennyt moista hakemaan ois ne tietenkin olleet jo loppu. Ihan perusteltu juttu siis, eik jeh?

Niin pehmee ja ihana. Toi peitto siis. Mäkin, toki.
Eilen piti käydä yhden kamun kanssa keskustamassa pyörimässä, mutta se sitten peruuntuikin ja päädyin työkamun kanssa yhteen kauppakeskukseen. Hemtexistä siis poistuin iiiisooon kassin kanssa ja tarttuipa mukaan joku clubikorttikin, jolla sai 10 % alennusta. Kaikki muut etukortit multa jo varmaan löytyikin...

Jotkut tosiaan maksavat siitä, että saavat kuunnella hissimusiikkia himpessä.
Myöhemmin illalla käperryin uuden torkkuviltin ja ihan älyttömän hyvän kirjan kanssa sohvalle (ja heräsin sieltä kaikki valot päällä ja piilarit päässä 04:45). Sisko on meidän perheen kirjastokuriiri ja nyt (kin, useimmat valinnat on menneet tosi putkeen) hää oli löytänyt ihan älyttömän hyvän dekkarin, joka piti otteessaan vimpalle sivulle asti. Kyseessä on Kristina Ohlssonin esikoisteos Nukketalo, jonka kerronnasta tuli hiukan mieleen Unni Lindelin Käärmeenkantaja. Molemmat tosi hyviä kirjoja, kyllä vaan pohjoismainen dekkari jyrää!

Huomaa alla ihunainen viltti. <3

Nyt suunta kohti astia- ja pyykkikoneen tyhjennystä. Mua ei jotenkaan nukuta yhtään, mutta koska oon kerrankin päättänyt (tai siis montakin kertaa päättänyt, mutta nyt meinaan myös onnistua) navigoida töihin hyvissä ajoin, niin vois varmaan koittaa vetäytyä makkarin puolelle. Huomenna töissä edessä yhtä sun toista, mut onnnneks on perjantai, niin en jaksa (ihan) kauheesti kiristellä mistään. Älä säkään. :)

2 kommenttia:

  1. Oi, viltti vol 1 ja viltti vol 2 ovat täällä taas! Acata ja villien vilttien seikkailut! Koe aivan uudenlainen elämys, lennä Acatan kanssa vilttiseikkailuun kuivuneen piilarin kyydissä! Ensi-illassa, NYT!

    VastaaPoista
  2. Kuivuneen piilarin kosto on jo suunnitteilla, traileri tekeillä ja ensi-illassa syksyllä 2012. Siinä viltti tekee comebackin topattuna, kiristettynä, kiillotettuna ja kaikin puolin timmimpänä. Acata, joka ei ole kyennyt moiseen timmiytymiseen on korvattu puhuvalla possulla.

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)