Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Hrrrrr

Hui hitsi, onpas mulla kylmä. Iski tossa kesken apehdinnan ihan hirvee vilu ja nyt istun täällä fleece päällä, näpit ja varpaat ihan jäässä ja olo on jotenkin kaikin puolin flaati. Tullaan nyt ihmeessä sitten vielä kipeeks, niin on toi ens viikko sitten ihan täydellinen... :/

Riuku.
Meillä käy joku tintti riukupeellä verannalla. Meillä on sellanen orsinaulakko, jonka alla on nyt toistuvasti ollut dokumenttia jonkun siivekkään istunnoista. Äipän mukaan syyllinen on joku tietty talitintti, kauheen kiva, että hää on löytänyt passelin huussin meitin terdeltä. Ehkä tää on joku kostoisku, kun heitin kesähuussi (= meidän laituri) ei oo enää käytettävissä.

Peetä.
Tänään suppikset olikin suorastaan piilossa (Nolliksen suppiskuvaus on vallan osuva), sai syynätä oikeen urakalla, että sai saalista. Mut oli kyllä ihan mahtia taas käyskennellä siellä siimeksessä, lepää mieli täydellisesti, kun niillä mättäillä tassuttelee. Kauhee, kun siellä on jo ihan pimeetä, tuntuu, että viikonloppu mennyt hirmu nopeesti, kun nyt on jo jotenkin ihan ilta. Ois kyllä saanut jatkua pidempään, mut työangsti ei oo yhtään helpannut, päinvastoin. Nyt taidan vetäytyy hetkeks viltin alle tärisemään ja sit täytyykin suunnata kohti kotia. 



Ens viikolla sais sitten jumantsui olla paremmat fiilarit, emmääää jaksa tämmöstä ruikutusta enää itekään. ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)