Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sano se sävelin

Onpas mulla ollut kunnon nörtteilypäivä, muhinut koneella oikeen urakalla. Töissä tulee istuttua koneen ääressä 80% ajasta, joten iltaisin sitä ei oikeen oo mielekästä hirveesti harjoittaa. Melkoisen viikonloppupainotteista siis tää surffailu ja bloggailu, nyt oon kyllä ottanut vahingon takaisin siinä määrin huolella ettei taida veri kiertää enää missään osassa ahteria.

Tänään innostuin rakentelemaan You Tubeen soittolistaa, Spotifyssa mulla moinen onkin ollut, mutta se free-versio muuttui jossain vaiheessa to-del-la rajalliseks, enkä oo vielä saanut toimeks hankkia sitä omaks asti. En ees oikeestaan ollut rekisteröinyt aiemmin tota You Tuben soittolistaa, mutta tänään kun jotain kipaletta haeskelin, niin osui tarkemmin silmään moinen mahdollisuus.

Täällä on jostain syystä ollut parina viikonloppuna paikotellen tosi heikko yhteys ja ton soittolistan kasailu sillä vähemmän tykillä yhteydellä oli hieman haastavaa ihan helkkarin raastavaa. No, sain kuitenkin jotain kasaan (aikamoinen osa hukkui aina välillä, kun yhteys pätki ja viimeisimmät biisit ei tallentuneetkaan listalle...) ja noita varmaan tulee päiviteltyä jahka taas ehdin Tuubissa surffaamaan. Tein noi ihan omaksi iloksi, mutta koska jaettu ilo on kaksinkertainen, niin jos kaipaa naisangstia tai siivoushömppää, niin sopii kurkata noita listoja:

Tää eka on simppeliä siivousmusaa, oikeen kunnon hömpänpömppää. Kirjotin tonne juutuupin profiiliinkin, että yks kamu kerran repes ihan täpöllä, kun joku erehty kehumaan mun musamakua. Mut jos sovitaan, että makuasioista ei voi kiistellä. :)


Tää toinen taidepläjäys taas pärähtää soimaan, kun on joku kunnon hormonihyrrä päällä tai täytyy kuurata se kämppä juuriharjalla + tyhjentää viemärin sihti hiuksista + käydä sen ydinjätteen kimppuun, jota haljennut roskapussi on valuttanut siihen ämpäriin.


Täytyy kyllä sanoo, että hirmu kivaa tollasen listan teko, tuli paljon ikuisuusvanhoja kipaleita mieleen ja sit taas toisaalta noista puuttuu vaikka mitä helmiä, kun ei vaan saanut muilutettua niitä kielen päältä Tuubin hakuun asti. No, onneks noita voi sit täydennellä, kun taas syttyy joku lamppu ja muistuu artistin nimen lisäks mieleen peräti biisikin. :D

Tjoo, ehkä mun täytyy nyt siirtyä tästä päiväpeiton päältä ihan lakanoihin asti, kun muu mökki vetelee jo sikeitä täyttä päätä. Mennyt taas ihan käsittämättömän nopsaan tää viikonloppu, toivottavasti huominen kestäis ihan ikuisesti...

Aijuu, meinas tärkeimmät unohtua: Ihanuutta!!! Lämpimästi tervetuloa musiikkiterapian, musteläikkätestien ja hernepussien heittelyn jaloon maailmaan Pepper ja Shirley. :)

3 kommenttia:

 1. Mulla on siivousmusana Kuoroharkat by Pumpulienkeli- soittolista. Sain sen eräältä frendiltä, siinä on kaikki mahdolliset kotimaiset ränkytykset vuosien varrelta. Ihan huippu! Siivous sujuu kuin tanssi.

  VastaaPoista
 2. Hehee, nyt näkyy favicon sulla ja mulla. Oi tätä onnen päivää :D

  VastaaPoista
 3. Maketsu: Oi apua! :D Sun on ehkä pakko linkata pari kipaletta blogiis. :)

  Julia: Ihan tässä herkistyy. :D Vähän me ollaan hyviä! (Tai siis te, ilman sua ja HH:a mä ihmettelisin vieläkin että mistä hitosta se toiminto löytyy... XD)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)