Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Kui?

Viikon sisään oon kummastellut esimerkiksi:

- Mistä sitä tiskiä oikein kertyy vaikka en oo juur yhtään kotona?

- Miks joistakin tikkareista falskaa se tikku? Siis ruikkii sieltä tikun alaosasta sitä sulanutta tikkaria. Peestä.

- Miks mulla ei oo ikinä käteistä? Koska on tosi tyylikästä pyytää kamua jättämään ravintolassa tippiä myös omasta puolesta. 

- Miten monta pikkuomppua voi syödä putkeen ilman että tulee maha kipeäksi? Ainakin kuusi.


 

- Voiko erään palveluntarjoajan palvelu olla juuri niin käsittämättömän huono kuin kuvittelit? Voi. Kevyesti. Ja huonompikin.

- Miten iloiseksi voi tulla kollegan kiitoksista? Tosi.

- Miten nopsaan kengät kastuu läpimäriksi kaatosateella? Noin kolmessa minuutissa. Elin otsassa kasvaa täyteen mittaansa suunnilleen samassa ajassa, kun odottaa bussia kolmekymmentä minuuttia niissä läpimärissä kengissä.

- Miten hellyyttävä radion tahdissa lauleskeleva hammaslääkäri voi olla? Erittäin.

- Miksi sohvalle vahingossa nukahtaminen ei ole ikinä ongelmallista, mutta kun varta vasten yrittää ottaa tirsat, niin ei tule uni?

- Miten syvälle voi jemmata siskon nimpparilahjan? Ilmeisen syvälle. Ei ole vielä tullut vastaan.

- Miten liikkiksiä noi pennut voi olla? Tahtoo oman.

- Kuinka paljon mua kiinnostaa tyhjentää pesukone ja ripustaa pyykit? Aika vähän.Edit 01:15... - Miten totaalisesti voi menettää hermonsa taistelemalla näiden asetusten kanssa..? En ymmärrä miks toi fonttikoko kettuilee mulle Firefoxissa, siinäkin hallinnoinnissa ja esikatselussa koko normi, mutta julkaistussa versiossa kumman pieni. Auttakee! Millä saan sen kohilleen? En oo tehnyt mitään muutoksia ja Chromessa + IE:ssä (mites muissa, kommentteja kiitos :)) koko kohillaan. Argh. 

Edit 01:20 Mit..? Ai että toi edellinen kappale on nyt sitten fonttikooltaan ok? Ja tismalleen sama kuin toi muukin teksti. En ala. 

 

3 kommenttia:

 1. Onnistuisko sellainen juttu, että maalaat koko tekstin ja asetat sitten fonttikoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä oon testinytkin ja täytyy sitten jatkossa mennä sillä. Ärsyy vaan, kun on näköjään pienentänyt kaikki postaukset ja niitä en kyllä ala käsin hinkkaamaan. :( Tyhmä muutos ja tosiaan vain Mozillassa, ei ymmärrä. :((

   Mut tattis jeesistä ja myötäelosta! :)

   Poista
 2. Kengät kastuu hyvin myös sillon, kun ajaa rankkasateen aikana alikulkutunnellisessa olevaan 40 cm syvään tulvaan kuvitellen pyörän alkuvauhdin vievän vastarannalle. Ei vieny, vaan vesi ylsi polkimille asti, joten vauhtia lisätessä olin ku troolari kyntäessäni järven halki kenkien muistuttaessa kahta uponnutta titanikkia! Kiva oli läpsytellä vettä kengissä varpailla, sain aaltoja aikaiseks!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)