Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

Mutaa ja muiskis

Vietin viime(kin) viikolla paljon aikaa yhden erityisen hyvän ystävän kanssa (jos Ystävistä parhain on YP, niin olkoon hän jatkossa EHY) ja sain taas nauraa melkoisen 24/7. Meillä on EHY:n kanssa jotenkin ihan erityistä läppää, jollaista en tavoita muiden ystävien kanssa. Hän jotenkin saa hauskimmat puoleni esiin (tai ainakin saa mut kuvittelemaan niin) ja ajoitus vaan toimii hänen kanssaan loistavasti. Niin loistavasti, että viime viikolla oon esim. hoippunut lähikaupan (juu, LKHM toki oli vuorossa) hyllyjen välissä naurusta hervottomana EHY:n naurattaessa puhelimitse sekä virnuillut itsekseni kanssa-asioijia hämmentäen julkisessa vessassa EHY:n heitettyä erityisen hyvän läpän (jäljempänä EHL) juuri ennen vessaan menoa.Hymyilen nytkin kuin vähämielinen muistellessani kaikkia hänen kanssaan räkätettyjä EHL:iä, onneksi nyt virnuilen privaatisti kotisohvan uumenissa. Tää ystävyys on rakentunut jotenkin ihan huomaamatta, alku ei ollut järin ruusuinen ja pitkään oltiin vaan työkamuja, mutta jossain vaiheessa tajusin, että tää ihminenhän on mulle ihan hiton tärkeä. Niin se vaan voi ensivaikutelma pettää - kerrankin positiivisesti! ♥


Olikohan mulla joku pointti tässä jaarittelussa..? Tuskin. No, ainakin se, että on kyllä ihan käsittämätöntä miten paljon energiaa ja hyvää mieltä voikaan ystävistä saada. Toivon vastavuoroisesti tarjoavani sitä nauruterapian merkeissä ko. ystävälle, jolla nyt on surua ja murhetta. Oon kyllä etuoikeutettu omatessani niin ihania ja ihanan erilaisia ystäviä, harmi vaan että osa heistä ei oo ihan alvariinsa saatavilla ts. asuvat kauempana, toki onneksi puhelimitse tavoitettavissa. Se hyvä puoli tosin siinäkin, että näkeminen on sitten entistäkin ihanampaa. Ooo, onpas nyt ihanaa. Mulla on varmaan joku tikkariyliannostus ja sen myötä maailmoja syleilevä sokerihumala. Thih. Tai joku vastareaktio maanantaiangstille. Maanantaiangstille, joka olisi yltynyt hallitsemattomiin mittoihin ilman EHY:n EHL:iä. Joo, noi lyhenteet raastaa muakin. Sorppa.
 

Tjoo, ei mulla muuta, kunhan viettelen etukäteistä ystävänpäivää ja koitan muistaa kertoa kaikille ihanille ystävilleni miten tärkeitä ovat. Myös sulle! ♥ Muista säkin!

PS Kuvitus muuten ihanasta löydöstä eli Candyshopin herkuista. Tohon Butter Londonin "Mutaan" on ihan parasta upottaa varpaat. Lööv. Aijuu... Laitaks fcookie mulle privameiliä jos oon tervetullut, en tiedä miten saan yhteyttä. :( 

11 kommenttia:

 1. Hihi, kiitos muistamisesta! Oon tauolla ja mietin teenkö uuden blogin vai mitä, mutta ilmoittelen toki kun blogin kohtalo selviää (ois ehkä voinu laittaa jonkun ilmotuksen asiasta mutta en jaksanu). :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Mä jo aattelin, että mua ei vaan oo kutsuttu. :( Niisk. Tai siis ei mitään huh, vaan eiiiiiiiiiiiiiiii, ei saa pitää liian pitkää taukoa eikä MISSÄÄN NIMESSÄ kadota tyystin, lupaaaaa! Tuu ainakin kommaamaan tauolla, muuten tulee ikkis! ♥ Meillä on meidän överisöpö-yltiönaiivi-sisustustaulu-taideterapia-riimiryhmä-pisneskin vielä vaiheessa. ;D

   Poista
  2. Juu ei ollenkaan suunnitella katoamista mihinkään! <3

   Poista
 2. Ystävänpäivänä saadut viestit on aika hohhoijaa (ystävyys on kuin pikkuinen ukko blaa blaa blaa...), vähä semmosia pakko-laittaa-viestejä. Paitsi rehellisesti *itekehu itekehu* sanottuna mun laittamat, koska kirjoitan aina pitkän (ja koskettavan) runon ystävälleni eikä mitään valmista moskaa! Sydän mulle ;P Paljon ihanempi on saada "oot niin rakas ystävä"- viesti vaik lokakuun 23.päivä klo 23.37!

  VastaaPoista
 3. SÄ ET OO EMÄNTÄ KOMMENTOINU MITÄÄN MUN KOMMENTTIIN!!!!! Pitää aina sanoo jotain, mä käyn aina kattoo, onko komsuihin kommentoitu :) vai enks mä oo enää sun rakkauslistalla???!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussu! Siis MITÄ PEETÄ, multa on mennyt tää kommentti ihan ohi???? Kui? Onneks tolleen hienovaraisesti vihjaisit tästä, oisin muuten missannut tän tyystin. :( Buu.

   Joo, mun mielestä ne valmiiks painetut Hyvää joulua ja uutta vuotta -kortit on aika turhia, joko askartelen omat tai sitten jää kortit lähettämättä. Harvoin myöskään tajuan ystävänpäivää sen ihmeemmin juhlistaa, mutta toivottavasti älyän muistaa sitten joskus muulloin, muuten vaan ja ihan vaan siitä syystä, että ko. ystävä on ihan ihana. :)

   Poista
  2. Ja juu, oot listalla, en päästä sua siltä pois. ♥

   Poista
  3. Ihanaa et roikun yhä mestoilla ja listoilla, edes sillä jaetulla viimeisellä sijalla!

   Poista
 4. Tosi viimeinen sija muuten, jumbo suorastaan... :D Not! ♥

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)