Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ryhtymistä

Oon ihan ekspertti mitä tulee ryhtymisen suunnitteluun. Eka tiskaan, sillä välin pyörii pyykit, sitten pölyt ja sitten... tsekkaan vaan eka ton Bloggerin... Joo, parin tunnin päästä mökille... no tässähän vois sitä ennen vaikka järkätä ton lipaston laatikot... kurkkaan vaan äkkiä Twitteriin...

Viimeks marisin sitä, että oon ihan turisti omassa kämpässäni. No, tällä erää turisteilen jossain erittäin kyseenalaisella hygienialla varustetussa kohteessa, jossa kulttuurierot normaaliin kotiini ja inhimilliseen eloon ovat huimat. Yöh. Viime viikko meni kipeillessä, joka toinen päivä kuvittelin että kyllä tää tästä ja liehuin ties missä ja sen seuraavan päivän taas otin lukua sohvalla. Mihinkään väliin ei osunut sitä extreme make over -päivää tälle kämpälle. Eilen käytiin nappaamassa (ymh, käytän me-muotoa, mutta todellisuudessa mun funktio oli taas olla tiellä ja jossain vaiheessa mut vaan käskettiin lenkille = pois tieltä) mökiltä laituri veke ja tänään oon taas keräillyt täällä sohvalla sen reissun seurauksena. Tiedän kyllä, että nykyään kaikki flunssat kestää ihan simopitkään ja sillä asteikolla mun puoltoista viikkoa ei ees oo pitkä sairastus, mutta VOITKO LOPPUA JO, menee hermo! Ja haluan siivota tän läävän!

Säkylän Sotkussa oli ihan siistiä. Ja hyvät munkit.
Nytkin siellä on ehkä syksyin kaunein päivä ja kuka muhii viltin alla sohvalla? Mur. Hiukan houkuttais lähteä vähän käpsyttelemään ulos, mutta pelkään että oon sitten niin sippi, että tää slummista siedettäväksi -projekti ei taas etene mitenkään. Täältä sohvalta käsinhän se siis etenee. Hurjasti.

Ens viikolla taas tiedossa kaikenlaista kivaa ja niin toivon, että tää flunssa nyt malttais hellittää, jotta jaksais nauttia täysin palkein kaikesta. Mut jos nyt OIKEESTI ryhdistäydyn ja OIKEESTI tartun rättiin ja moppiin ja imuriin ja tiskiharjaan ja ihan eka niska-pers-otteella itteeni ja rykäisen tästä sohvalta ylös. Nih!
Kuvat flunssan varrelta napsittuja. Ruokahaluunhan toi tauti siis ei vaikuttanut mitenkään. Oon nyt syönyt muutamankin eri version Paninin maalaissalaatista (ei kuvassa), joka varioituu näköjään hieman sesongin mukaan ja kovasti oon kaikista versiosta tykännyt. Suosittelen!

Edit heti: Mitä mun fonttikoolle on tapahtunut? Näyttää muokkauksessa ja esikatselussa ihan normilta, mutta kun tekstin julkaisee, niin fontti menee paljon pienemmäks? Firefoxissa, ei Chromessa eikä IE:ssa? Kui? En oo kajonnut mihinkään asetuksiin enkä oikein tiedä mihin kajoaisin, kun muissa näkyy normisti? Enivan?

2 kommenttia:

 1. Tää vähä tummempi fontti on hyvempi, näköö lukee tämmönen kolmekymppinen harmaakaihi-potilaski ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä huti ton edellisen postauksen värissä oli käynyt, ei oo normisti noin vaalea. Hyvä, jos tällä värillä tuli asia selväksi. :)

   Mut toi koko on mysteeri, ollut Firefoxissa jo tovin ihan turhan pieni, vaikka halinnoinnin ja esikatselun puolella on just se mikä pitääkin, samoin Chromessa ja IE:ssa. Mitään muutoksia en oo tehnyt. Pöh. :(

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)