Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Cin cin

Yhy. Siirryttiin sitten syyskuulle. Allekirjoittanut suoritti sen vallankin mukavissa merkeissä, mm. ja esim.:

- Viettäen rakkaan ystävän synttäreitä välillä melkein pakahtuen onnesta toisen puolesta. ♥ Kun toisen niskaan on lapattu peetä oikein urakalla, on aika hitsin hienoa nähdä miten toinen nauraa onnellisena rakkaimpiensa keskellä. Siitä hyvästä voi sitten itse tirauttaa kyyneleen tai pari.

- Käyden Helsingissä fiilistelemässä työreissun verran, ajatellen taas, että ehkä toivottavasti vielä joskus.

- Vaihtamalla toimenkuvaa. Oon tästä äärimmäisen onnessani ja toivon, että uusi toimenkuva säilyy kaavaillunlaisena edes hetken, meillä näiden on tapana hieman elää... En muista milloin viimeksi ollut suorastaan innoissani aamulla töihin mennessä. Mikä ei siis kuitenkaan tarkoita, että pääsisin sinne ajoissa...

- Nauttien rakkaiden seurasta mökillä. Syksyinen mökki on kyllä parasta. Ja niin on rakkaatkin.

- Liikuttuen yhdestä sun toisestakin jutusta. Mulla on varmaan joku hormonihäiriö. Tai joku tukkeutuneen kyynelkanavan vastakohta. Tai jotain. Mut joku raja. Jooko.

- Vesittämällä vuorokausirytminsä entistä, jos mahdollista, perusteellisemmin.

- Kuuntelemalla loputtomiin ja uudestaan ja uudestaan ja totaalisen kyllästymättä The xx:ää. Löysin (joo, mulla on ollut joku aukko sivistyksessä) ton just ennen lomia ja muuta en oo tainnut sittemmin kuunnella. Miten pilataan hyvä bändi? Näin. :D

- Hurmaantumalla lähialueen pihamarkkinoiden hyvästä fiiliksestä. Ja siitä lähialueesta. Oih.

- Nauramalla paljon. Tosi paljon. :)

Ei ollenkaan huonosti korkattu syyskuu siis. Nyt otan toisen lasillisen korkatusta kuoharista ja kippistän kaikelle kivalle. Cin cin!4 kommenttia:

 1. Olipas ihana kuulla susta pitkästä aikaa <3 Ihan on ikävä ollu, mut kiva kuulla et sulle on tapahtunut kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä ollut täälläkin!!! <3 <3 En vaan jotenkaan saanut tartuttua näppikseen vaikka päässä risteillyt yhtä jos toistakin. :) On kyllä ollut kivaa, toivottavasti sielläkin! *tulee pian väijymään tarkemmat kuulumiset*

   Poista
 2. Kaveri hehkutti just eilen taas tota the xx:ää, pitää varmaan laittaa spotifystä pyörimään..hyviltä kuulostaa sun kuulumiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, käy kurkkaamassa! Löysin ton just yhden Spotifyn soittolistan kautta ja nyt oon ihan koukussa. <3 Juu, hyvät oli kuulumiset, toivottavasti samanmoiset siellä, tuun pian "kylään"! :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)