Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tyylillä

Ennen kun kerron mikä oikeesti oli tyylikästä tänään, niin voin kertoo mikä ei ollut ihan niin stailia... Seistä hikipäässä hinkuttamassa kännykkänsä näyttöä bussikuskin kyllästyessä venaamaan ja kurvatessa jo kohti seuraavaa pysäkkiä - ihan kauheen kiva, kun tekstarilippua käyttäessä näyttö jämähtää... .. . Not.

Tossahan tää blogi kiteytyikin. :D

No joo, mut se tyylikäs mitä tänään pääsin todistamaan oli se miten LKHM (LähiKaupanHyvännäköinenMies) hoiteli potentiaalisen myymälävarkausepäilyn/-epäillyn ihan hiton tyylikkäästi. Tiäks kun joskus joku homma menee kuin leffoissa ja ite vaan kihisee vieressä, et hitsin siistii. No, tänään oli sellanen hetki tossa meidän lähimarketissa. Ei itse asiassa ollut mitään sen suurempaa draamaa, mutta olin jotenkin ihan täpinöissäni LKHM:n muuvsseista. 

Olin just käynyt pullonpalautusautomaatilla toteamassa, että siinä oli joku errori ja lähestyin kassaa infotakseni asiasta. Kassalla istui yks täti ja sitten LKHM ilmestyi takahuoneesta kuin tilauksesta. Ehdin jo miettiä mielessäni, että jes mikä munkki, tikusta asiaa, mutta sitten LKHM jäikin jutskaamaan toiselle kassalle jonkun vanhemman rouvan kanssa. Oon ennenkin seurannut ihaillen LKHM:n asiakaspalvelutaitoja, hää tuntuu tuntevan kaikki ja kaikille on heittää jotain pientä extraläppää kassalla. No, hää siis käveli hymyillen kohti (läpäti-läpäti) sieltä takahuoneesta, mutta pyssäskin yhtäkkiä sen rouvan kohdalle ja alkoi heittää ihan tyhjästä jotain juttua. Nappas jonkun kanapaketin rouvan korista ja iski silmää (mulle I wish, mut kyl se tais räpsähtää enempi sille rouvalle). Mä jäin siihen vähän neuvottomana hengailemaan sen pullokassini (joo, tää ei ollut se tyylikäs osuus) kanssa, kun hää praattas rouvan kera. Ihmettelin vähän että mitä se sen rouvan kanssa jumittaa, kun yritin kyylätä sen verran intensiivisesti, että hääkin hokais että mulla on joku issue. No, viereisellä kassalla oli koko ajan asiakkaita ja yhtäkkiä LKHM vaan kääntyy ja nappaa siitä yhden tyypin tän asioitua ja ilmoittaa, että mennääs tonne perälle. Se tyyppi pöllämystyi varmaan niin paljon (= yhtä paljon kuin allekirjoittanut) ettei yhtään tajunnut mikä iski. Hitto että se meni tyylikkäästi! LKHM ei ees näyttänyt katsovan sitä tyyppiä vaan nauratti sitä rouvaa niistä kanafileistä ja yhtäkkiä se olikin ihan poliisina viemässä sitä jannua takahuoneeseen. Aika kuuma.

Mä sitten päätin vähemmän kuumasti jäädä orpoilemaan sen pullokassini kanssa, vaisusti kerroin sille kassatädille, että masiinassa on errori ja hää totes että voi mennä tovi ennen kuin vartija tulee eli heiltä ei ihan heti liikene ketään sitä korjaamaan. Kannoin sitten ne pullot takaisin himaan, mut ei ees harmittanut, kun pääsi todistamaan tollasta tyylitajua. Oh my. 

Mmmmm, toi sänki on täältä.

En noista Bondeista just perusta, mut jos sillä on vähänkään vastaavaa stailia kuin LKHM:llä ja toi sänki niin voin vaikka käydä kattomassa ton leffassa asti. Se, että mukana on näköjään myös Ralph Fiennes ja Javier Bardem ei oo ollenkaan huono juttu.

Tjoo, siinä ne päivän polttavimmat, nyt täytyy rimpautella siskolle ja toivotella tsemppiä uuteen työhön!

Mooning täältä.
Aijuu, pakko vielä jakaa yks vähemmän tyylikäs juttu. Tai tää on oikeestaan jo trauma. Meillä on kesästä asti ollut varaston extrajamppana yks tyyppi, jonka persvakoa pääsee ihailemaan joka kerran hänet kohdatessaan. Hää siinä hommassaan pyllistelee ja kumartelee melkoisen tiuhaan ja valkoinen perä vilahtaa vähän väliä. Tänään näytti olevan sen verran matalat/löysät pökät, että esittelyyn pääsi useampi sentti jo ihan ilman kumarteluakin. Itse asioin varastolla vain pari kertaa päivässä, enkä ymmärrä miten ne lähimmät työtoverit jaksaa sitä alituista rekkamiehen virnettä, kun itse oon niin totaalisen kypsynyt siitä verkkokalvoille piirtyvästä turhan intiimistä näystä. Kesällä hällä oli shortsit ja nyt verskat, ongelma ilmeisesti on keskuudessamme ympäri vuoden. En tiedä voiko olla ettei hän itse ole tästä alituisesta vilauttelusta tietoinen, mutta luulis että sinne vakoon jo kävis viima, kun se on jatkuvasti 5-10 cm esillä. Kaveri ei oo muutenkaan ihan ton Bondin (tai LKHM;n) kuumuusluokkaa ja vaikka olis millanen hottis, niin en välttis sitä persvakoa halua syynätä. (Verhottu perä on ihan asia erikseen, en ollenkaan pannut tänään pahakseni kun meidän atk-tuki pylleröi mun verkkopiuhan perässä...) Just mietittiin työkamun kanssa, et voiko tosta huomauttaa, oon oikeesti jo melko kyrpiintynyt siihen, että se perä vilkkuu alvariinsa. Oliks ehdotuksia miten tässä asiassa vois lähestyä...?

12 kommenttia:

 1. Mikäs ongelma tossa. Sanot vaan, että "nyt jätkä vako piiloon tai susta tulee vegaaniseksuaali ja kumppanis on kurkku". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliks tää siitä How to make friends -kultaisesta käsikirjasta... :D Vegaaniseksuaali... buahhahhaa, lööv it!

   Poista
 2. Hihi, mulle tulee ihan Bridget Jones mieleen näistä sun jutuista. Olit kuitenki vaan tyytyväinen et pääset uudelleen asioimaan pulloines tuolla..toivotaan että kone on taas rikki ja LKHM lähettyvillä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan että seuraavalla kerralla LKHM on vuorossa. Tuikkaan vaiks sitten pullon poikittain siihen masiinaan, jotta saan jakamattoman huomion. :D

   Poista
 3. Sun pitää käydä piilottelemassa purkkapaketteja hameen alle,kuten eräs vähemmistönä oleva kansanryhmä :D saat ainakin LKHM:n huomion ;D.
  No, ehkä se ei kuitenkana ole suositeltavaa.
  Mutta, kieltämättä ihan tyylikästä toimintaa tyypiltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii, tässä tapauksessa se 'any publicity...' ei välttis pidä paikkaansa... ;D Juu, tyylikäs oli hän.

   Poista
 4. aijuu, unohtu laittaa noista hakusanoista.. :D
  Porn, mangusti ja virtsankarkailusuoja.. siinähän ne,tiivistetysti xD. Hitto että repesin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvin usein noissa hakusanoissa pyörii myös 'Miss Wet T-shirt' (tänäänkin), mulla on yks sen niminen postaus ja voin vaan kuvitella sitä pettymyksen määrää jos tolla haulla tänne eksyy... ;D

   Poista
 5. Kyllä huvittivat nuo blogisiisi tupsahtaneiden hakusanat. Samanlaista naurun pyrskähtelyä olen kokenut oman blogini hakusanoja ihmetellessäni. Kaikkia ei kehtaa edes toistaa, mutta elämäähän se on siivotonkin elämä, meinaan jos siivottomilla hakusanoilla eksyy puhtoiseen blogiin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noi on kyllä hupaisia. :) Tossa Berrylle yllä totesinkin, että viikottain siellä esiintyy myös 'Miss Wet T-shirt' - nimenomaan näitä sarjassa "siivottomalla puhtoiseen"... :D

   Poista
 6. Haastoin sut!

  http://onnenkekseja.blogspot.com/2012/02/matka-aiheisia-paljastuksia.html

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)