Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2012

Iloa Oulalle

Edit 070212 15:22 Ja täyskäännös takaisin, hyvästä ajatuksesta kasvoi ilmeisesti hurja vyöry ja homma kääntyi itseään vastaan:

 

Kiitokset kommenteissa asiasta vinkanneille, itse en ajatellut asiaa sen pidemmälle (as usual), vaan innostuin ikihyviksi mahdollisuudesta tuottaa iloa. Positiivistahan tässä jutussa on se, että ihmisillä tuosta vyörystä päätellen on ilmeisen paljon auttamishalua ja hyvää tahtoa, tällä kertaa ilmeisesti jopa liiaksi asti.
 
Poistan tämän postauksen kokonaisuudessaan illemmalla, jottei jää tänne kummittelemaan. Nyt sitten vaan toivotaan Oulalle pikaista paranemista ja pitkää iloa saapuvista korteista – toivottavasti niitä ei tule riesaksi asti!

Edit2 080212 23:15 Ähäps, en poistakaan. Eilen tipahdin totaalisesti kotiin päästyäni enkä ehtinyt saada konetta auki, kun jo nukahdin. Nyt on sellanen fiilis, että jätetään tää tänne todisteeksi mun lyhytnäköisyydestä ja (sosiaalisen) median kriittisestä lukutaidosta - tai tässä tapauksessa sen puutteesta. Tän jutun luettuani oli erityisen fiksu olo... :D No joo, yritys hyvä kymmenen ja ajatus oli tärkein. Yritän saada näistä mun sinivihreistä simmuista vähemmän siniset ja jatkossa suhtautua bongattuun tietoon hiukan kriittisemmin. Edelleen kuitenkin toivon, että Oulalle ehti lähteä muutama kortti päivää piristämään, omani tuon tiedon jälkeen hyllytin.

7 kommenttia:

 1. Itsekin bongasin tuon...ja veikkaan, että tuo poika tulee saamaan hieman enemmän kuin sata korttia :)
  Tähän on osallistuttu jo (kortti lähtee huomenna postipaten kuljetettavaksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi näyttää leviävän aika nopsaan. :) Hiukan ehkä innostuin ja askartelin just neljä korttia, koitin kirjoitella kaikki erilaisella käsialalla ja omiin kuoriinsa tiätty, niin eivät vaikuta samasta tuutista tulleilta... :D Mut tuli hurjan hyvä mieli, toivottavasti sitten vastaanottajalleenkin jahka kusti on polkenut HYKSiin asti. :)

   Poista
 2. Mites 200 miljoonaa korttia?
  Anteeksi kun olen ilonpilajaa, mutta nyt kannattaisi olla todella varovainen. Olen ehdottomasti sairaan lapsen tukemisen kannalla, mutta internet-ketjukirje ei ole kenenkään hallittavissa.
  http://www.snopes.com/inboxer/medical/shergold.asp

  VastaaPoista
 3. http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/02/aiti_pyytaa_syopasairaan_pojan_tukemiseksi_tehdyn_viestin_levitys_pitaa_lopettaa_3238035.html

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Anolle ja Joannalle pidemmälle viedystä ajattelusta ja infosta, itse en tohkeissani todellakaan huomannut moista pohtia, vaan innostuin mahdollisuudesta tuottaa iloa pienelle pojalle pienellä vaivalla.

  Toivottavasti vyöry rauhoittuu pian, Oula saa mieluisia kortteja ja mikä tärkeintä toivottavasti pian voi paljon paremmin hoitojen myötä.

  VastaaPoista
 5. Älä huoli, Acata. Poika on saanut taatusti iloa yllinkyllin ja kortit ovat häntä piristäneet. Ongelma on typerät ihmiset, jotka lähtevät sinne sairaalaan soittelemaan ja kyselemään tyhmiä. Minkä hemmetin takia ?!!? En ymmärrä.
  Laitoin muuten privaattimeiliä sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis Nollis! :) Enhän mä daiju tosiaan miettinyt tota asiaa sen laajemmin, näin vaan sen pienen pojan silmissäni ja innostuin niin, kun ajattelin että voin tuottaa jotain piristystä. (Joo, voin seuraavaks alkaa kirjoittelemaan vankiloihin elinkautisvangeille tms.) En kanssa ymmärrä kuka sinne HYKSiin lähti soittelemaan tms, kyllä mulle ihan riitti ajatus postilaatikon tukkimisesta. :D No ei vaan, oikeesti kummaa, että porukka on sinne ollut yhteyksissä.

   No, toivotaan, että ilmaantuu joku toinen ja vähemmän komplikaatioita aiheuttava keino muistaa pieniä potilaita, muutenkin kuin niillä aneemisilla ja persoonattomilla keräyksillä.

   Tattis meilistä, sun luukkuun kolahti myös. :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)