Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talviunilla

Iiiiiihanaa, täällä on talvi! ♥


Eilen oli vaan ihan ina huurretta ja vielä kovin syksyistä, mutta illalla alkoi sadella LUNTA ja nyt on kerrassaan kaunista. Voi kun tää nyt säilyis hetken, alkoi pikku hiljaa palaa käpy siihen jatkuvaan sateeseen ja kaiken nielevään pimeyteen. 


Tultiin torstai-illalla mökille ja nyt oon vaan koomaillut pari päivää. Melkoisen poikki noiden parin puolikuntoisen työviikon jälkeen, ainakin siitä päätellen, että päikkäreitä on nukuttu melkoisen ruhtinaallisesti eikä ne yöunetkaan oo ihan lyhyiksi jääneet. Tukan kummallisille mutkille (nyt tässä on taas sen verran pituutta ettei tää nouse enää ihan niin herkästi ihan pystyyn) nukkumisen lisäksi oon vaan lueskellut, rentoutunut maailman rumimman kaulaliinan parissa, kokkaillut, syönyt ja hiukan surffaillut netissä - hirveen rankkaa siis. :D


Huomenna luvassa lisää lötköilyä ja sitten taas karu paluu arkeen. Mur. Ens viikosta tulossa melkoinen, joten sietääkin latailla akkuja. Mut vielä en murehdi sitä, en-en-en!

Vuosi on siis lähtenyt käyntiin kaiken kaikkiaan rauhallisesti, siis vapaa-ajalla, töissä on jo taas täysi härdelli päällä, jos se nyt jouluksi rauhottuikaan. Vapaa-aika saisikin aktivoitua, ens viikolla onneks luvassa kamun tuparit ja eiköhän siihen jotain muutakin saa kehiteltyä. Ei noi viikonloput niinkään (, jottei mökkeily kärsi), mut viikolle olis kiva saada jotain häppeningiä hiukan tiuhempaan. No, working on it ja itsestä se on kans isosti kiinni eli luuri kauniiseen käteen ens viikolla ja jotain kehittelemään, eik jeh.


Mut nyt jatkuu kooma vielä hetken, taidan siirtyä vielä toviksi rentoutumaan ton ruman luonteikkaan neulomuksen pariin ja sit taas unta palloon. Toivottavasti huomenna paistais aurinko ja olis ihan ihana talvipäivä!


2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta ystäväiseni!
    Ihanaa että olet saanut rentouduttua, tuli varmasti tarpeeseen. Kuulostaa tutulta tuo "arjen aktivointi", mulla samansuuntaiset ajatukset :) Let´s work on that!

    VastaaPoista
  2. Samaa sinne Pepperille! :) Kiva, että oot back, olinkin jo aikeissa huhuilla, että missäs sitä muhitaan.

    Tuli tarpeeseen, oisin kyllä voinut vielä jatkaakin... ;D Täytyy tosiaan aktivoitua, musta tulee muuten ihan hirveä itsesäälissä rypevä mölli, jos en saa tarpeeksi sosiaalista virikettä. Näissä suunnitelmissa siis tähän vuoteen! :)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)