Sivut

maanantai 23. tammikuuta 2012

Idioottivarmat* herkkusämpyt

Oi mums! Piti jo pistää kone kines ja hipsiä yöpuulle, mut oli pakko heti raportoida, kun tein niin herkkuja "sämpylöitä" Toppiksen vinkistä. Hää oli tehnyt juustoleipäsiä ja mää päätin heti matkia. Ei voi olla kauheesti simppelimpi ohje, kaikki vaan sekaisin ja pellille. Itse tuunasin ohjetta ripauksella viherpippuria, paprikajauhetta ja, luonnollisesti (tuuppaan tätä ihan kaikkialle), rouhasulla Santa Marian Roasted Garlic & Pepper -myllystä.

Määää kohosin yllättävän hyvin.

Ohje siis löytyy täältä ja tosiaan niin iisi homma, että noi pyöräyttää vaikka aamukiireessäkin. Vallan maistuva sellaisenaan, mutta toimi oivasti myös halkaistuna ja täytteillä. Varmasti vielä parempi hiukan vetäytyessään, itse toki hotkin pari jo lämpöisinä, täytyy testata maustuneempi versio huomenna lounaseväänä. Tossa ohjeen kuvassa näyttäis olevan jotain ryhelmää messissä, oiskohan seesaminsiemeniä. Täytyy testiä ens kerralla, joka varmaan tulee viimeistään ylihuomenna, kun toi eka satsi on ahmittu. 

Mut nyt masu täynnä unta palloon, herrrrrkullista alkavaa viikkoa!

Juustosta ja munasta koostuvan sämpylän lisukkeeksi sopii toki juusto ja muna...

* Onnistuvat jopa allekirjoittaneelta.

PS Hyvä Pekka!

7 kommenttia:

 1. Juusto ja muna sopii vallan hyvin yksiin, tuplanaki!! Laitoin mun viimesimpään postaukseen sämpylöistä tuunauksen, jossa on myös mm. siemeniä :)

  Ps. Hyvä Nipe! ;P

  VastaaPoista
 2. Näi o! Toi porkkana-siemen-kombo vaikutti tosi hyvältä, täytyy testiä pikaisesti! Hitsi kun oon enempi vähempi työreissussa seuraavat päivät, mut viimeistään viikonloppuna täytyy laittaa tuunattu taikina työstöön!

  PS Makuasioista ei voi kiistellä. :)

  VastaaPoista
 3. Kuolasin näitä jo eilen Toppiksen blogissa, kai mun on vaan pakko tehä kans näitä! :D

  ps. Kakkone o ykköne ;)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen! En oo vielä ehtinyt sitä porkkanaversiota testiä, mutta eilisaamuna pyöräytin seesaminsiemenillä ryyditetyn satsin aamupalaksi ja maistuivat myös Ystävistä parhaimmalle. Niiiiiin helppoa ja nopsaa!

  PS Nii o! :)

  VastaaPoista
 5. Mistäs sit kiistellään, jos ei makuasioista? Ku faktoista ei voi kinata ;)

  PS. Toppahapa <3 Niinistön Saletsu (syrjäytän Jennin!)

  VastaaPoista
 6. Yöh... Kiitos tästä mielikuvasta... Mut emmää haluu kinata, en faktasta enkä fiktiosta, piis mään!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)