Sivut

perjantai 10. toukokuuta 2013

Uuh

Uuh.

Kuva täältä.

Logomossa vieraillut (ja huomenna uuden setin heittävä, lippuja näytti olevan vielä jäljellä!) Rock The Ballet tykitti kyllä sellaisen shöyn, että loppuu superlatiivit aika alkuunsa. Ihan huikean lahjakkaita tanssijoita ja hillitön energia ja karisma. Osasivat ottaa salillisen väkeä niin, että jäyhä turkulaisyleisö lopuksi nousi jammailemaan ja hakkaamaan käsiään yhteen. Nyt on kämmenet kipeet ja ääni käheä ja naamassa tuntuu kaikki se hymyily. Aivan mahtavaa, huikeeta ja uskomatonta, multa loppuu sanat, mutta hymy ei oo vielä hyytynyt. Jos tulee mahdollisuus toi poppoo jossain nähdä, niin suosittelen äärimmäisen lämpimästi!


2 kommenttia:

 1. Oi että, oispa ollu huippu nähdä tuo! :)
  Oot ollu muuten mielessä nyt tänään kun täällä taas jäätävä migreeni tuon matalapaineen takia. Mites siellä jaksellaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, on tää telepaattista. ♥ Oli kyllä ihan huikea shöy, vieläkin ihan fiiliksissä. (Eikä ihan hirveesti haitannut, että ottivat lopussa paidat pois... ;))

   Mut niiiiin peestä toi sun migreeni, toivottavasti selättyy ihan ennätysnopsaan ja teillä siellä nousee paineet! Täällä vielä olleet ihan normit tilat, ei oo ollut mitään ahistusta tms. kasvohalvausta. Oiskohan tullut lääkärille mitään uusia keinoja, pitäiskö käydä moikkaamassa? Voi hani, koita nyt toipua, HALIT!

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)