Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Ihana, ihanampi, Hki

Ooo, ihan parhain viikonloppu takana! Piipahdin pe-su Ystävistä parhaimman luona ja oli kuin ois viettänyt pienen kaupunkiloman. Tällä kertaa kohteena oli mulle eksoottinen Töölö, jossa tuli vietettyä pitkälti koko viikonloppu. Ei huono kohde ollenkaan, kyllä se Punavuori on edelleen lähimpänä sydäntä, mutta tosi symppishän toi Töölökin oli.
Osui ihanat kelit viikonlopulle. Lauantai oli vähän suhmunen, mut perjantaina ja sunnuntaina päästiin nauttimaan arskasta enempikin. Oli niin ihana vaan olla, istuskella viltillä ja parannella maailmaa. Räkättää millon millekin, usein ja vähemmän hillitysti.

Lauantaina päästiin Hartwall Areenalle ihastelemaan Kansallisbaletin huikeaa ilmaisnäytöstä. Ihan mahtava shöy, tunnelma tiivistyi varsinkin toisella puoliajalla ja lopussa hakattiin taas käsiä eeeriiittäääin leveä hymy huulilla. Ehkä mahtavinta oli loppukohtaus, jossa tanssijat hakivat porukkaa yleisöstä, oli ihan huippua, kun lavalle haetut jammailivat ihan kympillä. Varmaan aika vinkee fiilis heilläkin, kun aika kivan täysi Hartwall Areena viheltää ja aplodeeraa heille. Ykskin herrahenkilö veivas niin tunteella, kaikilla oli jotenkin epäsuomalaisen letkee lanne. Nostan kyllä hattua, ite oisin vaan jäätynyt siirtelemään kahta vasenta jalkaani ja toivonut, että lava nielee. Oli kyllä tosi hyvän mielen juttu, näitä lisää! 

Edit 26.5. Bongasin Sami Sykön omaani huomattavasti monipuolisemmin kuvaillun balettikokemuksen, kannattaa lukaista tästä!Loppuilta vietettiinkin sitten kisastudiossa, mut Krista höhbuu sai rukkaset. Hyvin hää kyllä veti, ei tarvinnut hävetä, mikä ei noissa kinkereissä oo ollut ihan selviö... Itse viisushöy oli kyllä huikea, kyllä vaan naapurissa osataan. Illan juontanut Petra Mede oli huippu ja se väliviisu ihan hulvaton. Kotimaisesta kommentoinnista tykkäsin myös kovasti, ei liene mikään ihan iisi homma ajottaa juttunsa ja puhua tarpeeks, muttei kuitenkaan liikaa.

Kaikkiaan ihan mahtavin viikonloppu, oli ihana nähdä YP:ta ihan rauhassa ja kyllähän se Hki:kin aika kivasti mua kohteli. Lisää, kiitos. ♥

 

2 kommenttia:

  1. Hihih, mä olin mun YP:n luona to-su mutta vaan Etelä-Haagassa :) Ihan paras viikonloppu. Ois niin pitänyt mennä tuo balettishow kattomaan mielummin kuin Suomen peli telkkarista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tajusin jossain vaiheessa et tais olla meillä sama viikonloppu (ja toivoin ettet ollut lauantain ukkostelun takia ihan flaati). :) Onnea on oma YP, ois vaan vähän lähempänä. ♥ Se oli kyllä mahtava esitys, mut kieltämättä hiukan ihmettelin ajoitusta, saattoi se matsi ja illan Euroviisut hiukan karsia väkeä.

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)