Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kohdistettua mainontaa

Tää onkin ollut erittäin perhekeskeinen viikko sattuneista syistä ja jatkuu samanmoisena. Tänään pikapiipahdus mökillä, pitäkääs peukkuja, että jäät ei oo moukaroineet rantasaunaa, vaan hää on sievästi siellä missä pitääkin. Rantaviiva on vuosien saatossa käynyt ihan olemattomaksi ja joka kevät on pieni jännitysnäytelmä päällä sen suhteen, miten liki jäät tällä kertaa liippaa. Yks kevät liippas turhan likeltä ja oli sit vinossa koko torppa, toivottavasti tää jäidenlähtö on sujunut / sujuis remontitta.

Oon taas tällä viikolla löytänyt varsinaisen kanaemon itestäni yhden rakkaan operoinnin myötä, isukki kysyikin josko oon harkinnut alanvaihtoa sisar valkoiseksi. Mikä jottei, jos hommat rajoittuu toisen käsien rasvaamiseen, peiton ja tyynyn kohenteluun, loputtomaan "Onks kaikki ok" -tiedusteluun ja jäiden inttämiseen hoitajalta. Kaikki ne ronskimmat jutut voi sit mun puolesta hoitaa joku muu... 

Heh, eilen oli hupaisaa, kun käytiin kotikotona ja kävi ilmi, että hellan alle oli postia avatessa livahtanut "joku vakuutuspaperi". Siskon kanssa sitten ronkittiin hellan alusta ja sieltä tosiaan löytyi aanelonen aivan perältä. Hiukan huvitti, kun ko. ilmoituksen teema oli "Kannattaisiko siirtyä sähköiseen laskutukseen". Varmaan kannattaisi, jos noi perinteiset tuppaavat päätymään niinkin näppärään paikkaan kuin hellan alle... Oli varsin hyvin kohdentunutta mainontaa se. 

Jeps, mut nyt jotain apetta ja sitten möksälle, ihana keli ainakin näyttäis olevan. Toivottavasti tänään ees hitusen vähemmän tuulinen, meinannut viime päivinä lähteä pää ja hermot, kun yrittänyt nauttia kevätauringosta kauheessa puhurissa ja silmät täynnä hiekkaa. Gnrh.


No mut mitä peetä? Oon yrittänyt nyt toistuvasti iskeä tähän kuvaa meidän terassikauden korkkauksesta, oli niin hyvät sumpit ja piirakat, mut ei sitte. :( Hyyty koko kuvanlautaus. Ja Spotify. Ja Dropboxin lataus. Tää vissiin yrittää kertoa mulle ettei tällä säällä kuulu olla koneen ääressä... Mut möh, tulee nyt sitten kuvatta. Buu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)