Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

In (Love) With Lassy

Oi, kyllä nyt on hyvä mieli ja hemmoteltu olo. Käytiin eilen nauttimassa saumattomasta yhteistyöstä ja mahtavasta yhteishengestä Timo Lassy Bandin jamitellessa Linnateatterissa. Ihan huikee meno ja parasta tosiaan se, että näki miten kivaa poppoolla oli keskenään. Jokainen sai oman tilansa keikan aikana ja oli mahtava seurata, miten fiiliksissä kukin oli toisen soolosta.


Kuva Osma Harvilahti.

Tunnelma oli kirjaimellisesti kuuma, sieltä ravintolasalista tuppaa isommalla porukalla vähän loppumaan happi, mutta sekin toisaalta toi oman tunnelmansa esitykseen. (Linnateatteriin kuitenkin terveiset, että pieni lisäilmastointi ei olisi pahitteeksi. :)) Oli hienoa, että paria biisiä lukuunottamatta kaikki olivat omaa tuotantoa ja tunnelma ja maisema kerrassaan monipuolinen. En oo aiemmin tajunnut miten sensuelli ja suorastaan hyväilevä saksofoni voikaan olla, ja miten sillä saattoi hetkessä siirtyä iloiseen revittelyyn siitä haikeansuloisesta henkäilystä. Tuntuu että siitä parin tunnin keikasta sai virtaa useammankin tunnin edestä, siinä ei stressattu työjuttuja tai murehdittu tulevia, oli ihanaa vain nauttia toisten taidosta ja tekemisen ilosta.

Kannattaa napata liput, jos Lassyn poppoo sattuu sopivasti keikalle lähimaastoon, tai vaikka kauemmaksikin, on varmasti matkan arvoinen. Linnateatterinkin Flame Jazz -illat jatkuvat, keväällä luvassa vielä kolme iltaa, jotka kaikki vaikuttavat varsin lupaavilta. Nyt on kyllä siinä määrin hyvä fiilis ja eheytynyt olo, että siirryn syynäilemään ko. ohjelmistoa oikein tositarkoituksella.

Yllä livetunnelmia Lassyn viimeisimmältä In With Lassy -albumilta, meno ollut näköjään kohillaan tuollakin keikalla.

2 kommenttia:

  1. Kivasti herutti meikäläistäkin. Ainakin toi sakso... *slurps*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva! :D Juu, ei se tuskaa ollut silmillekään se keikka... ;D

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)