Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Välilätinät

Iltaa. Ja puuh. Oon melko tööt, mutta onneks on toi Nolliksen kysely kannustamassa blogi-aktiivisuuteen. Nolliskin mua niin kainon vienosti ("Mä VAADIN.") tähän kannusti, että täytyy kai ottaa vinkistä vaari. (/Vinkistä vaarin? Kumpi se on? Sanonta, jota en oo ikinä tajunnut, mutta jota sujuvasti käytän. Tai no en nyt tiedä miten sujuvasti, kun en ees oo sanamuodosta varma, mut sujuvasti siis käytän vaikken tiedä oikeaa muotoa ja merkitystä. Jops.)

Täältä siis pukkaa:

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Just tällä hetkellä, yhden työjutun totaalisesti ryssineenä, soisin pääseväni taipumuksestani lykätä asioita hamaan tulevaisuuteen odottelemaan kunnes ne räjähtävät käsiin, silmille, reisille, you name it... Mut jahka tästä itseruoskinnasta (pomo saattaa myös heilutella raippaa jahka nähdään) pääsen, niin muistan haaveilla myös siitä, että mun rakkaat sais pikaisesti terveysjeesiä muutaman operaation muodossa, yks toinen rakas sais tulevaisuuteensa selkoa ja että mun oma rakas napa ja sen ympäristö vois myös jatkossa hiukan paremmin, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ja kun nyt toivotaan, niin uus työ, elämä ja lottovoitto on toki tervetulleita myös.

2. Millainen oli vuosi 2012?
Aika tasapaksu, ei mitään erikoista. Tasapaksussa toki hyvää se, ettei tapahtunut muutamaa juttua lukuunottamatta mitään käsittämättömän huonoa, mutta kieltämättä tälle vuodelle toivoisin kurvin tai pari, myönteisessä mielessä toki.

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
En tiedä miten tätä saisi tänne parhaiten alleviivattua mikäli ei ole jo tullut selväksi, että olen ILTAihminen. Tai oikeastaan yö-, mut jos noista pitää valita, niin eh-dot-to-mas-ti ilta.

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
Vaikka minne, pitkälti kaikki käy. Italia olis ihana ja joku lökö-lökö kohde Kap Verde tms. ja Kroatia ja Irlanti ja Australia ja Uusi-Seelanti ja Lontoo ja New York ja Pariisi ja... Onhan noita, en pysty valitsemaan vain yhtä, jos sais valita ihan mitä tahansa.

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?
Mulle tää rajaaminen on selkeesti melko hankalaa ylivoimaista... Tekisin todella monta juttua todella toisin, ajatuksella ei viitti ees leikitellä ettei suotta tuu paha mieli. 

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
Lempiruoan valmistaa äippä, raaka-aineina kantarellit, jauheliha, kuivattu sipuli ja jotkut sellaiset salaiset ainesosat, jotka multa puuttuu, kun en saa ikinä siitä mössöstä niin hyvää. (Okei, tulee siihen muutama muukin juttu, mausteita, kermaa ja silleen.) 

7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
Kotona ja kaukomailla, lastenlasten ja sen toyboyn ympäröimänä. 

8. Elämäsi eläin?
Eräs kissaherra, joka oli seuranani* aina 13 ikävuoteen asti. Ei oma, mutta sitäkin rakkaampi.

9. Sielunmaisemasi?
On vielä hakusessa.

10. Tärkein esine kotonasi?
Tjaah. No ehkä tää läppäri, mahdollistaa niin monia juttuja, myös kodin ulkopuolella. Siis, että voi käyttää myös kodin ulkopuolella, mutta tällä myös pääsee kodin ulkopuolelle kotisohvalta käsin.

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?
Muahaha. Jälkimmäinen.


En nyt lähde tätä sen ihmeemmin jakelemaan, mutta sopii napata tästä, jos siltä tuntuu. Vinkkaa kommenteissa, jos lähdit hommaan mukaan! Ja kiitos Nollikselle, tää oli kiva! Ja tässä koko rotla ilman mun välilätinöitä:

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
2. Millainen oli vuosi 2012?
3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?
6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
8. Elämäsi eläin?
9. Sielunmaisemasi?
10. Tärkein esine kotonasi?
11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?*Edit... Toi "seuranani" on ehkä hiukan tulkinnanvarainen... Hää ei ollut mikään maailman seurallisin kaveri eli käytännössä seuranani = sieti seurassaan. Toisinaan. Noni, oon siis pienestä pitäen haksahtanut niihin vaikeesti saataviin miehiin. Tää on niin tätä. Mut hei hääkin hiukan pehmeni iän myötä (/ei jaksanut ihan niin vilkkaasti juosta pakoon mun hellyydenosoituksia), tällä track recordilla mulla on joku ihkaoma karvainen herra vuonna 2067. Tai tietty jos käyn väijymässä jossain vanhainkodissa, joku jolla on mittarissa 67+20 vois lämmetä. Tai ei ainakaan pääse kovin äpäkästi karkuun.

5 kommenttia:

 1. Kiitos. Kiltti tyttö. :)

  Luin muuten ensin, että "yhdenyön jutun ryssineenä.." ja kulmakarvani katosivat hiusten sekaan yllätyksestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselles ja ollos hyvä. :)

   Niin sä siis luit siitä ekasta kappaleesta, että

   Just tällä hetkellä, yhdenyön jutun totaalisesti ryssineenä... räjähtävät käsiin, silmille, reisille, you name it... tästä itseruoskinnasta... pomo saattaa myös heilutella raippaa... muistan haaveilla myös... että mun oma rakas napa ja sen ympäristö...

   Ymmärrän. :D

   Poista
  2. :D :D Ihan noin pitkälle en päässyt. Onneksi. Olisin muuten tullut heristämään sormeani. :D

   Poista
 2. Oho, olitkin saanu tämän haasteen jo jostain :) Olin juuri tulossa kertomaan, että minun blogissa on sulle haaste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätiä, otetaan kerta kiellon päälle! :) Teen ensi tilassa, kiitos! :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)