Sivut

tiistai 25. joulukuuta 2012

Maailmanlopun merkit

Sori kaverit... Älkää ampuko viestintuojaa, mutta nyt näyttäis pahasti siltä, että se maailmanloppu tuleekin vasta tänään. Jotkut maailmanlopun merkit ainakin on ilmassa, sillä allekirjoittanut heräsi jos seiskalta ja nyt on jo riisipuurotkin muhimassa uunissa. O.o Siinä määrin poikkeuksellista, epäluonteenomaista ja erikoista, että eiköhän tänään jotain muutakin mullistavaa tapahdu. Ei tiätty haittais vaiks olis jotain muutakin kuin se maailmanloppu. Mun puolesta vois vaikka olla tän mun monivuotisen saamattomuuden loppu ja jatkossa luontainen varhainen herätys. Jooko?Eilinen sujui kaikinpuolin rauhallisissa merkeissä, apehdittiin hyvin ja ähkyyn asti ja vaan oltiin, se on kyllä parasta. Tää päivä on perinteisesti sellanen pyjamapäivä, hiihdetään vaan kaikki aamutakeissa ja mussutetaan suklaata joka käänteessä. Parasta sekin. Huomenna tuleekin sukua kylään ja ajattelin taas vaihteeksi tekaista Hellapoliisin Banoffeen, se on niin äärimmäisen simppeli, että onnistuu jopa multa. Oon vielä hiukan oikaissut tosta eli teen herkun ihan normaaliin piirakkavuokaan ja laitan vain puolet banaaneista. Tulee ihan tarpeeks banaaninen mun makuun vaikka jättää päällisen banskut veke, säilyykin sitten nätimpänä, kun se tummuva banaani ei näy sieltä kerman ja keksimurujen alta. Kannattaa testiä, niin herkkua ja eri näppärää, kun vaan paranee vanhetessaan eli sen voi tehdä valmiiksi odottelemaan jääkaappiin jo hyvissä ajoin. Ne Bastogne-keksit myös tekee kivaa jouluisuutta, yks tota maistanut työkamu kysyikin onko mausteena piparimaustetta vai mistä jouluinen maku tulee.Välipäiviksi pitäis virittäytyä töihin, mutta se ei oikeestaan tee tiukkaakaan, kun suurin osa on vapaalla ja ne vähät töissä pakertavat pääsääntöisesti erittäinkin leppoisalla tuulella. Johonkin väliin pitäis vielä mahduttaa treffit yhden Turussa sukuloivan ystävän kanssa + käydä tervehtimässä ekaa kertaa toisen ystävän viikko sitten maailmaan tullutta maailman parasta joululahjaa. Kuvista päätellen nuoriherra on varsinainen hurmuri ja varmasti taas kohtalokas tälle mun orastavalle vauvakuumeelle. Hiukan ehkä pääsin taas irti Stockan lastenosastolla ja tulokkaan lahjapussista löytyy nyt öbaut puolet Teddy Kompanietin valikoimasta. Mutku ne on niin ihkuja! En vaan voinut vastustaa kiusausta... (Myöskään sen 4-6 kk:n ikäisille tarkoitetun pyjaman suhteen... *köh* *kasvunvaraa*)

Jeps, mutta nyt täytyy varmaan käydä kurkkaamassa sitä mun puuroa. Oikein oivaa joulupäivän jatkoa kaikille, olkoon se täynnä yhdessäoloa, jouluherkkuja, kynttilänvaloa, lepoa ja nautiskelua!
Kuvitus täältä, täältä, täältä ja täältä.

  

4 kommenttia:

 1. Heissan ystäväiseni ja hyvää uutta vuotta :)
  Pitkästä aikaa täällä ja tulin kurkistamaan kuulumisiasi...Mukava huomata, että ihan hyvää taitaa sinne suunnalle kuulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! It's alive!!!! O.o Hyvää kuuluu juu, mut MITÄ SULLE KUULUU, oot ollut jonkun miljoona vuotta hukassa..? Ihan mahtavinta tätä vuotta, laita jotain kuulumisia! :)

   Poista
 2. Missää säää oot??? Tuliks maailmanloppu sittenki Turkuun?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku mulla oli joku alkuvuoden blogiummetus. :/ Ei välttis oo vieläkään ihan ohi, mutta jotain koitin äsken pakertaa näytölle. Mut ihanaa, kun huutelet perään mussu! ♥

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)