Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Kuva, ööö, elokuussa

Noni katos, mähän onnistuin jo myöhästymään tästä... Jos oltais Twitterissä, niin sanoisin että #fail, mut kun ei olla, niin sanon vaikka että lol. :D Bongasin Tiinan blogista elokuun kuvahaasteen ja aattelin, että voisin vaikka ottaa osaa, jos se taas pikkasen tois ryhtiä tähän blogitouhuun. Ymmm, lupaavastihan tää käynnistyi, kun ollaan jo tokan päivän puolella ja mää täällä yritän tarjoilla ekan päivän aihetta. Aihe vaan osui niin hyvin, että oli pakko pistää tää ilmoille vaikka tuleekin viiveellä:

Outside.
Oli aika komeet näkymät illalla hiukan ennen kymppiä. Välillä satoi ihan täysillä ja sitten olikin ihan kellertävä valo, joka sai koko pihan näyttämään vanhan valokuvan maisemalta. Komea kaari meni yli järven ja kuukin yritti päästä samalle kartalle. Ensin tuijoteltiin sateenkaaren siltaa ja sitten kuun samanmoista. Ei huono.

Mut tosiaan, elokuun kuvahaaste löytyy alta ja messissä ollaan perinteisen sitoutumattomasti eli kattoos ny josko tää kuu olis parempi kuin toukokuun vastaava, jolloin sain hurjat kaks kuvaa aikaiseksi. Säälittävää, ai nou. :D


6 kommenttia:

 1. Upee kuva!
  Mukana haasteessa ollaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeet maisemat, eipä tarvinnut kuin räpsiä (=tota ei oo käsitelty mitenkään). Juu, huomasinkin Tiinan kommenttiboxista että oot messissä, jee! :)

   Poista
 2. Nappasin haasteen blogiini, nyt pitäisi sitten muistaa kuvailla.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oi apua, onks mulla jäänyt vastaamatta tähän... :( Näkymät oli kyllä aika huikeat, sai vaan monttu auki möllöttää ja räpsiä. :)

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)