Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Laki


Se on kyllä niin laki, että sen kerran kun muistan varata virpomisnamit, niin täällä ei taatusti käy ketään. Alan kyllä pian velottaa naapureita tästä palvelusta...

 

17 kommenttia:

 1. "Virpon Acataa risusella, pieksen hellästi oksasella! Pandan luudan lentävän ja munan sulon suklaisen, saan mie tästä palkakseni, sinä rakas halaukseni!* (laitan sulle osoitteen sähköpostiin jos saan pussukan<3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "pieksen hellästi oksasella" aiheutti ei ihan niin hillityn huutonaurun - tänne varmaan enää kukaan uskalla tulla virpomaankaan... :D Otin sulle pussukan syrjään, pistäs koordinaatit, niin laitan huomenna matkaan. ♥ )

   Poista
  2. Apua sä oma pääsiäispupuni, unohdin käydä tarkastaa meidän kirjeenvaihdon, ku mulla loppu postimerkit! Mä laitan heti osoitteen sun äspostiin <3

   Poista
  3. Vai oonks mä jo iha myöhässä?? Byhyy!!

   Poista
  4. Et oo, siellä se pussukka on nyyhkyttänyt töissä ja odottanut adoptiotietoa. Ja väistellyt mun himokkaita katseita. Ossa tuli, laitan maanantaina matkaan! :)

   Nyt kerron tolle pikkuselle B:lle suru-uutiset... :(

   Poista
 2. Eikä ku laki menee niin, että sen kerran kun avaat oven katsomatta ensin ovisilmästä on virpomispäivä jonka unohdit ja oven takana on virpojia :D Määkin himoitsen sun pussukoita :)

  VastaaPoista
 3. Oon joskus vetänyt kotikotona maihin, kun äkkäsin ikkunasta lähestyvän virpojan... :D

  Se nössykkä on pian sun jos toi Leidi ei ilmoita koordinaatteja... Siellä se pussukka nyyhkyttää töissä ja odottelee pääsyä uuteen ja rakastavaan kotiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nössykkää, tule tänne, minä pidän huolta! :)

   Poista
  2. Sorppu, Leidikin havahtui hienovaraisella *köh* vihjauksella... Nössykkä lähtee siis ekalle hinkujalle, mut eiköhän sunkin aikas vielä koita... :))

   Poista
  3. Anteeks Bee, että Aaa on niin kärsivällinen Ällän kaa! Mut mee sä ostaa 50% alelaarista itelle kiva kinderi ja aattele, et tää on Acatan munima <3

   Poista
  4. No se vois olla melkonen kinderi... :D

   Poista
  5. Möh, mihin se B:n älä himoitse lähimmäisesi munapussia -kommentti meni??! Näkyy s-postissa muttei täällä. :( Pöh. No mut siihen totean vaan, että mulle tulee siitä munapussista mieleen lähinnä joku kalukukkaro, jolloin tosta lauseesta muotoutuu varsin ...hmmm... mielenkiintoinen. :D

   Poista
  6. Sulla on kuitenkin joku häveliäisyyssuodin täällä blogissa :D

   Poista
  7. No ilmeisesti, emmä ymmärrä mihin se meni. O_o

   Poista
 4. Se virpoja ei siis lähestynyt ikkunasta...

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)