Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Itsepetos on avain onneen

Jösses mikä keli! Oli pakko tulla hetkeks henkäsee sisätiloihin ettei tuu ihan yliannostusta. Pientä rajaa jo näköjään sainkin tohon dekolteelle ja päähän säteilyä myös ilmeisen hyvin, kun se hiukan jomottelee - ahneen palkka... ;D Ollut ihan huippupäivä, vaiks sitä ihan yksinäisessä ylhäisyydessäni oonkin vietellyt. Oon haaveillut siitä, tästä ja tosta, toivottavasti joku niistä päätyisi ihan toteutukseen asti. Oon sen verran hyvällä mielikuvituksella siunattu, että viihdyn jossain omassa haavelandiassani hyvinkin pitkään häiriintymättä ollenkaan siitä, ettei sillä oo todellisuuden kanssa mitään tekoa. Ihan yliarvostettua joku realismi.

Parasta todellisuuspakoa ja haavemaksimointia.
Tää on hyvää pohjustusta huomisen Hki-päivälle, sen jälkeen tulee varmaan taas haaveiltua tovi jos toinenkin... Hiukan ehkä oon tänään haaveillut siitä, et tekis haaveista totta. ♥ 


Ihan uskomaton keli kyllä. Oon vaan fiilistellyt koko päivän, hengaillut partsilla, kuunnellut kaikkia vanhoja ihkuja Spotifysta, selaillut kaikki rästiin jääneet lehdet läpi, tehnyt hyviä löytöjä Twitterissä, hemmotellut ihoa ja hoivannut jalkoja kesäkuntoon, siivoillut hiukan tosi vähän okei sijannut sängyn ja pessyt pyykkiä, laulanut ääneen, nauranut ääneen (joo, harkitsen lääkitystä), juonut liikaa kahvia ja liian vähän vettä, onnitellut äitiä ♥, lakannut varpaankynnet, mallaillut kesäkenkiä, löytänyt ikuisuuden kadoksissa olleen paidan pyykkikopan pohjalta (öhöm) ja syönyt nakkeja (joojoo, taas, se on se yks ja sama megapakkaus).

Me ollaan Annan kanssa mummoja.

Tänään pitäis vielä koeajaa huomiset palaveripökät ja ulkoiluttaa pyörää. Voiskohan noi kaks yhdistää vai onko se vaan uusien housujen polvet auki repivän kaatumisäksidentin kerjäämistä...?6 kommenttia:

 1. Aijai... hienon kuuloinen päivä sulla! Hauskaa pyörän ulkoiluttamisiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitti - tosin mun pyörän ulkoiluttamisilta oli käytännössä vaatekaapin sängylle tyhjennys ilta. Tunti hirveetä riuhtomista, mallailua ja stemmailua ja lopputuloksena huomenna päälle just ne vaatteet, jotka olin aikonutkin laittaa ennen sitä tunnin shöytä... XD

   Poista
 2. Mäkin tykkään tollasesta hengailusta, oma seura paras seura (joskus)..haaveet on tehty toteutettaviksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kunhan on omaehtoista eikä ihan kroonista. :) Niin ne väittää... ;)

   Poista
 3. Ai että kun olis aikaa joskus tollaselle hengailulle!
  Mut hei, mun blogissa pukkais taas haastetta sulle:
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.com/2012/05/haaste-11-kysymysta.html

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)